X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

6 zeer exclusieve auto’s van beroemdheden die je niet snel zal tegenkomen

3 November 2014

Auto’s zijn tegenwoordig niet alleen meer van belang om je van A naar B te brengen. Status en imago zijn momenteel nog veel belangrijker. Is de wagen exclusief, kan er een gekke kleur op of is het bij voorbaat al een apparte verschijning? Dit zijn de punten waar beroemdheden naar kijken als ze een nieuwe bolide gaan uitzoeken. Smaken verschillen maar stijl hebben ze allemaal!

Glimmend paars is niet lelijk

Deze McLaren P1 heeft waarschijnlijk de mooiste kleur op aarde! C.J. Wilson, een Amerikaanse honkballer van de Los Angeles Angels of Anaheim wou niet alleen een hele snelle wagen maar hij wou ook graag extra opvallen met zijn peperdure bolide. Daarom koos hij voor de lakkleur: Cerberus Pearl gecombineerd met gouden velgen. Van dit model zijn er maar 375 gemaakt en hij heeft een prijskaartje van slechts €1.200.000,- Wil je het nou nog gekker maken dan C.J. Wilson? Inmiddels komt er namelijk ook een Mclaren P1 GTR die is bedoeld voor op het circuit. Om deze te kunnen aanschaffen moet je ook de straat versie van de P1 hebben.

 

Glimmend chrome trouwens ook niet

Chrome wagen

Van zijn manager kreeg Justin Bieber een gloednieuwe auto voor zijn 18e verjaardag. Maar niet zo maar een auto, hij kreeg een chrome Fisker Karma Hybride-auto. Hybride rijden is natuurlijk goed voor het milieu en hier wil Bieber zich graag mee associeren. Kijkent naar zijn complete wagenpark is het iets wat hypocriet want verder heeft hij alleen maar benzine slupende sportwagens. Deze wagen heeft een prijskaartje van rond de €100.000,- en is de trend onder de sterren. Leonardo DiCaprio heeft er één, net als Al Gore en Colin Powell.

 

‘He will defenitly be back’ met dit monster


Deze hardwerkende mercedes Unimog werd al gebouwd in 1951. In 2002 kreeg hij een metamorphose en besloot Arnold Schwarzenegger er in te gaan rijden. Het werd helaas geen hit onder de beroemdheden maar een voorkomen in een auto als deze is zeker opvallend te noemen. Inmiddels is deze 7,5 ton wegende alleskunner weer te koop want Arnold heeft na 10 jaar genoeg gehad van zijn benzineslurper. Voor een bedrag van €208.250,- kan je de gelukkige eigenaar zijn van deze door Arnie bestuurde Mercedes Unimog.

 

Dat zit wel goud


Voor de wereldkampioen kickboksen Riyadh Al-Azzawi is niets te gek. Als je in Londen woont, werkt en traint, hoe val je dan nog op tussen al die dure bolides? Riyadh ging naar de Ferrari dealer en bestelde zonder enige schaamte een Ferrari 458 Spider in het Goud wel te verstaan. Bij de dealer zullen ze ook wel even op hun achterhoofd hebben staan krabben. Hij gebruikt deze sportwagen voornamelijk om zich te verplaatsen van zijn huis naar de sportschool en weer terug. De kosten voor een paradepaardje als deze lopen tot ver boven de €250.000,-. Al-Azzawi is geboren in Irak en heeft zelfs zijn kentekenplaat laten personaliseren. Wat je tegenwoordig allemaal al niet moet doen om een beetje op te vallen.

 

Gekker dan dit wordt het niet!

Dan's wagen
Hij leeft het leven dat wij allemaal willen. Hij heeft miljoenen dollars, omringt zich contstant met schaarsgeklede vrouwen en doet eigenlijk alles waar hij zin in heeft. Hij speelt graag poker, is een ex-marinier en erg geliefd op Instagram maar hoe hij aan zijn vermogen komt weet niemand. Deze Mercedes-Benz G63 6×6 is een van zijn meest exentrieke auto’s. Hij is bijna 6 meter lang, weegt een kleine 4000 kilo, heeft 6 wielen en kost exclusief belastingen €380.000,-. Dan hebben we het nog niet eens over de Brabus uitvoering gehad die hierboven te zien is. Meneer Bilzerian heeft het best goed voor elkaar vind je niet!?

 

Pink Panther zou jaloers zijn


Nicki Minaj is waarschijnlijk gek op de kleur roze. In haar wagenpark zit al en roze kleurige Bentley Continental GT en zo kocht de rapper nu een blauwe Lamborghini Aventador Roadster en liet deze flink toetakelen. Ze liet de volledige auto roze wrappen, inclusief de Forgiato wielen kregen de roze accenten. Ze betaalde uiteindelijk zo’n €460.000,- voor haar roze gevaarte. Zou jij in deze ‘Pink Panther’ wagen durven te rijden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play