X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Adele dankt Amy Winehouse

19 September 2016

Tijdens een concert in Boston op de geboortedag van Amy Winehouse heeft Adele een eerbetoon gebracht aan de overleden zangeres.

“Ik voel dat ik zo veel van mijn carrière dank aan haar. Haar eerste album Frank veranderde veel in mijn leven. Ik zag haar op tv of in tijdschriften met een paarse elektrische gitaar.Toen bedacht ik dat zij de meest ‘coole motherfucker’ was op deze aarde”, zo vertelde de Britse aan haar publiek.

Vanwege haar pakte ik de gitaar op en door haar ging ik mijn eigen nummers schrijven. De nummers die me mijn contract opleverden waren de nummers die ik helemaal zelf had geschreven. Zonder haar was dat niet gebeurd. Ik dank 90% van mijn loopbaan aan haar. Nog iedere dag wens ik een nieuw liedje van haar te horen.”

Op haar sociale media wenste Adele de zangeres nog een fijne verjaardag.

full (36)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play