X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Album Gaga gaat over invloed van mannen

3 October 2016

Op 21 oktober verschijnt het nieuwe album van Lady Gaga, Joanne. De zangeres heeft in een interview laten weten wat haar voornaamste inspiratie is geweest.

“Wanneer je naar het album luistert dan is duidelijk dat alle mannen in mijn leven invloed hebben gehad op dit album. Dat is wel de basis van alles, maar ook dat ik altijd een goed meisje wilde zijn. Net als dat Joanne zo’n goed meisje was”, zo vertelt Lady Gaga aan People Magazine. Joanne Germanotta is de tante van Gaga die op jonge leeftijd al kwam te overlijden.

“Ik heb zo’n rebelse geest en daar was mijn vader altijd boos over. Hij dronk vanwege de dood van zijn zus. Ik probeerde hem te begrijpen door deze plaat te maken en daarmee ook te begrijpen waarom ik van mannen houdt die cowboys zijn”, aldus de 30-jarige zangeres.

Woensdag zal ze de opvolger van Perfect Illusion voor het eerst laten horen, zo weet AP. Dat wordt het nummer Million Reasons en het nummer zal voor het eerst te horen zijn in een kroeg waarvan de locatie nog geheim is. Ook zal de primeur te zien zijn via de facebook-pagina van Bud Light.

full (59)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play