X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

De 10 grootste afraders van Amazon!

15 November 2014

Op Amazon kan je echt bijna alles kopen maar er staan ook een aantal producten tussen waar je echt niets aan hebt of die de plank volledig mis slaan.

 

10. Spiegelbril voor in bed – $7.57

Als je te moe bent om te zitten, dan ga je liggen maar als je nog wel wilt lezen of tv kijken hoe doe je dat dan? Nou dan koop je deze bril, je kan liggend lezen, tv kijken of zien wat er daaronder allemaal gebeurd.

 10

 

 

 

 

 

 

 

9. ​Cool Story Babe T-Shirt – $7.99

Dit is natuurlijk de perfecte manier om vrouwen mee af te schrikken. Een goedkoop shirt met een slechte pasvorm en dan ook nog een tekst die vrouwonvriendelijk is, hier ga je zeker geen dates mee scoren!

 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Hals  trainer – $4.16

Tegenwoordig moet je alles trainen, zo nu ook je hals. Wie wil er nou niet een super slanke en getrainde hals. Het is alleen al een dagtaak om alle verschillende apparaten te gebruiken. Maar voor mensen met een ontzettend grote onderkin is dit mogelijk de oplossing.

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. ​Communistisch douche gordijn – $59.99

Een douche gordijn met je politieke voorkeur er op gedrukt, waarom zou je dat willen? De badkamer is nou niet echt een plek om je politieke standpunt te uiten. Mogelijk tegenover de gasten die bij je overnachten en gebruik maken van je badkamer maar zo groot kan die doelgroep niet zijn.

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. ​Vlees, Kaas en brood toetsenbord – $24.95

Zwarte toetsenborden zijn zo 2014, tegenwoordig zijn de bedrukkingen helemaal hot! Zo ook hier een toetsenbord met de afdruk van vlees, kaas en brood. Achter je computer, waardoor je al minder beweegt, zorgt ook nog voor meer  drang naar eten. Als je blind kan typen heb je er misschien minder last van, maar wat is dan het nut om een toetsenbord met afdruk te kopen?!

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Japanse Tattoo mouwen  – $5.99

Altijd al een tattoo willen hebben maar heb je de financiele middelen niet of ben je gewoonweg bang voor naalden of de pijn? Dan is dit het perfecte product voor jou! Het is alleen wel belangrijk dat je je handen in je zakken hebt of blauw maakt want de kleurovergang laat wat te wensen over.

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. ​Kerst das – $11.99

Wanneer je Hugh Hefner heet of Dan Bilzerian, dan begrijp ik dat je deze das koopt! Maar over het algemeen vier je de kerstdagen met de hele familie en ook schoonfamilie en dan is deze das niet helemaal gepast.

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Sarah Palin mes – $8.99

Wanneer je op zoek bent naar een mes dan kom je natuurlijk uit bij een mes met een opdruk. Maar dan wil je niet een standaard opdruk die iedereen al heeft, nee dan kies je voor een foto van Sarah Palin.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. ​Heren pak – $106.64

Voor de mannen die wel willen pronken met veel geld maar het niet hebben, is er nu een pak waar biljetten van $100 op staan afgedrukt. Ik weet zeker dat alle vrouwen achter je aan zullen zitten wanneer je in dit pak aankomt.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. ​Kama Pootra: creatief op de pot – $8.99

Uw toiletbezoekjes zijn nogal eentonig? Altijd hetzelfde stramien, steeds hetzelfde afgezaagde standje? Je wilt de sleur doorbreken? Schaf het boek Kama Pootra aan en in no time wordt je een ware kakguru. Super handig om over deze kennis te beschikken om ook op feestjes interessant over te komen.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One response to “De 10 grootste afraders van Amazon!”

  1. Silvy says:

    beste mensen….hoe kan ik die tatoeage mouwen bij jullie bestellen…graag u reactie please…danki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play