X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02
Sat 01/11

5 handige tips om goedkoper te vliegen

Met de volgende 5 tips kan je er voor zorgen dat je goedkoper kan reizen. En goedkoper reizen betekend meer geld uit kunnen geven op je vakantiebestemming of kunnen sparen voor een andere reis. Anyway het kan goedkoper! Tip 1:...

Lees meer

De acht tofste rooftop bars van New York

2 November 2014

New York is HOT, want niet alleen de winnaars van Zing jezelf naar New York gaan erheen, maar vanaf 2 december kunnen we allemaal rechtstreeks naar de Big Aplle. Helemaal hot daar zijn de Rooftopbars. Bovenop een hotel of kantoorpand een coole bar met nog veel cooler uitzicht. Dit zijn de acht tofste:

 

 

 

1. The Metropolitan Museum of Art Roof Garden Café

Wil je het mooiste uitzicht over Central Park? Dan is dit plek waar je geweest moet zijn. Door de relaxte sfeer en het jonge publiek is dit de perfecte plek om op vrijdagmiddag het weekend in te luiden.

1.

2. Upstairs

Deze zeer sjiek ingerichte loungebar op de 30e verdieping is de perfecte plek om met je date naartoe te gaan. Je geniet van een adembenemend uitzicht, vooral als de zon onder is wordt het erg sfeervol. Neem wel genoeg Dollars mee want het is niet goedkoop.

2.


3. Ava Lounge

Times Square kennen we voornamelijk van films en van plaatjes maar bij deze rooftop bar heb je een uitzicht op de mensenmassa en televisieschermen van bovenaf.

3.


4. Wythe Hotel

Als je even de drukte wilt onvluchten maar wel een paar prachtige foto’s wilt maken dan is deze bar de ideale plek. Deze bar biedt een uitzicht over de East River en de skyline van Manhattan. Prachtig!

4.

 

 5. Juliette

Deze Franse bistro is erg gezellig en de perfecte plek voor een heerlijk glas wijn of een lekker koud biertje. Vooral in het weekend is het hier erg gezellig alleen moet je vaak wel reserveren om te kunnen dineren.

5.


6. 
230 Fifth

Dit is een van de populairste rooftop bars van NYC. Als je hier naar binnen wilt moet je wel geduld hebben maar als je eenmaal binnen bent, dan kan je merken waarom hier zoveel mensen op af komen. De gezelligheid, het uitzicht en de unieke locatie maken het het waard om zo lang te wachten.

6.


7. 
Top of the Strand

Door het glazen dak dat ingeklapt kan worden, kan je hier het hele jaar genieten van het adembenemende uitzicht. Of het nu regent, sneeuwt of stralend mooi weer is, je kan daar altijd terecht voor een hapje of een drankje.

7.


8. 
Penthouse808

Deze luxe lounge bar ligt net naast de Queensboro bridge en heeft uitzicht op een zeer mooie skyline weer. In de avonduren barst hier het feest los maar ook overdag kan je hier je geluk niet op. Een echte aanrader!

8.

 

 

Comments are closed.


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play