X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

De leukste werkplek van de hele wereld

13 January 2015

DFM aerial shot

 

Curaçao Beach Boulevard  is een plek waar strand, shoppen, dineren en uitgaan gecombineerd kan worden. BLVD dient als een centrale ontmoetingsplek voor zowel eilandbewoners als toeristen.

Zeker de leukste werkplek ter wereld, maar misschien ook wel de mooiste radiostudio ter wereld. Achter het Rode vierkant dat te zien is in het midden van de afbeelding is Dolfijn FM gehuisvest. Deze locatie geeft uitzicht op het strand de veelal bloedmooie badgasten en de azuurblauwe zee.

De BLVD, dat vijftig units telt, heeft een grote diversiteit aan horecagelegenheden, winkels, salons en dienstverleners. Er is een bar, een tattoo-studio en diverse kleding-, sieraden-, sport- en verzorgingswinkels. Ook zijn er veel horeca gelegenheden. Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om zich op het strand te vermaken in de twee speeltuinen die op de boulevard zijn geplaatst. Ook de eerste vestiging van Politur (toeristenpolitie) is aanwezig op de BLVD.

One response to “De leukste werkplek van de hele wereld”

  1. mary sprengers says:

    De mooiste plek om te werken,is toch het strand,grandioos uitzicht wat wil je nog meer,oja dolfijnfm draaid natuurlijk heerlijke muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play