X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

De meest mannelijke films OOIT

28 May 2015

Het is vandaag internationale dag van de man. En dat betekent bier, voetbal, vlees én natuurlijk films. Er zijn honderden mannenfilms om uit te kiezen. Om je keuze iets makkelijker te maken hebben wij speciaal voor de internationale dag van de man vijf van de meest mannelijke films ooit geselecteerd. Deze films zijn must watch vandaag!

1. Zo’n beetje de hele serie films van Die Hard

A-good-day-to-die-hard-bruce-willis-wallpaper

 

 

 

 

 

Bruce Willis die als John McClane rond rent en alles kapot schiet wat hij maar kan vinden. Hij is de enige hoop die de mensheid nog heeft, en dat is te merken! Of hij nu in Moskou, Washington of New York is, geen misdadiger is veilig. Als je een echte fan van actie bent, is kijken naar Die Hard de allerbeste keuze die je vandaag kunt maken. Check hier de trailer van Die Hard!

2. 300. ‘THIS IS SPARTAAAAAA’

3342973-1724067883-butle

 

 

 

 

Wie een échte Middeleeuwen-freak is, en niet mis is van een beetje bloed, heeft 300 absoluut op zijn plank liggen. 300 gaat over de slag bij Thermopylae, een gevecht tussen de Spartanen (Grieken) en de Perzen. Slechts driehonderd Spartanen nemen het op tegen het gigantische Perzische leger. Tijdens de film kun je ongetwijfeld meebrullen met de legendarische scène waarin Gerard Butler ‘THIS IS SPARTAAAAA’ schreeuwt.

3. Scheuren met The Fast and the Furious

fast-furious-movies-finale

 

 

 

 

Peperdure auto’s, bloedmooie dames en Vin Diesel. The Fast and the Furious is een absolute must-watch op Internationale Mannendag. Van de Favela’s tot de straten van Tokyo, geen weg is veilig voor de super-stunts en actiescènes van Vin Diesel en (de helaas overleden) Paul Walker. Met maarliefst zeven verschillende The Fast and the Furious films zitten zowel racefans als actievreters goed vandaag.

4. Een rondje boksen met Rocky

movie-rocky_00212957

 

 

 

 

 

 

Ben je meer van de (top)sport? Dan is Rocky vandaag dé film die je moet kijken. Het origineel, uit 1976, gaat over Rocky Balboa. Hij is een Italiaanse bokser in Philadelphia. Door een publiciteitsstunt komt de onbekende Rocky tegenover wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed te staan. Rocky wordt gespeeld door de überman Sylvester Stallone. Één nummer won trouwens dankzij Rocky de prijs voor ‘beste nummer in films’. Dit nummer is misschien wel het anthem van Internationale Mannendag.

5. Bloederige misdaad in Scarface

scarfacea_a_l

 

 

 

 

 

De jaren ’80 staan niet alleen bekend om de megasterren Michael Jackson, Prince en Madonna, maar ook om Scarface. Scarface draait om de Cubaanse vluchteling Antonio Montana. Het lukt ‘Tony’ om een verblijfsvergunning te krijgen, en vanaf dat moment pleegt hij de meest criminele activiteiten. Fans van het genre mafia zitten vandaag met Scarface he-le-maal goed.

 

Dit zijn de vijf must-watch films voor vandaag. Met een biertje in de hand, een Tomahawk steak op je bord en één van deze films op moet Internationale Mannendag voor jou vandaag een gegarandeerd succes worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play