X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Dolfijn FM te beluisteren op Caribische vluchten TUI

22 May 2017

WILLEMSTAD – Dolfijn FM is de eerste radiozender op Curaçao en Bonaire die in het internationale luchtruim te beluisteren is. Elke week is aan boord van de TUI vluchten tussen Amsterdam en Curaçao, Bonaire, Sint Maarten en Aruba  een nieuwe zeven minuten durende podcast te horen, met de hits van Curaçao en Dolfijn FM en informatie over de eilanden en aankomende evenementen.

Dolfijn FM Inflight Podcast Screenshot

De Dolfijn FM Inflight Podcast wordt elke week ververst, om actueel te blijven qua muziek en informatie. De lengte van de podcast is zo’n zeven minuten. De uitzending is voor iedereen aan boord te beluisteren. De Dolfijn FM Inflight Podcast staat in de TUI Cloud, die voor alle passagiers aan boord gratis te bereiken is via Wifi (Airfi) op hun laptop of smartphone.

Dolfijn FM station manager Egon Sybrandy is trots op de samenwerking: “Als eerste radiostation van de eilanden te beluisteren zijn in de vliegtuigen van een grote airline als TUI fly, is een prachtige uitbreiding voor ons.  Al sinds het ontstaan van Dolfijn FM luisteren er veel toeristen naar ons. Dat ze nu in het vliegtuig al kennis kunnen maken en we ze al aan boord mooie dingen over Curaçao kunnen vertellen, is alleen maar leuk voor iedereen! We zijn trots dat dit aan boord kan bij TUI fly, een betrouwbare partner met negen vluchten per week, allemaal in die prachtige Dreamliner.”

TUI

TUI biedt naast hun traditionele entertainment systeem ook gratis content aan in de TUI Cloud. Daarin is ook de Dolfijn FM Inflight Podcast te vinden. Rens Dietz, bij TUI Nederland  verantwoordelijk voor TUI Cloud vertelt: “Een groot deel van de content in de TUI Cloud is bestemmingsgericht, denk aan video’s, blogs en leuke insider tips. De Dolfijn FM Inflight Podcast is de eerste radiouitzending die we in de TUI Cloud aanbieden. Ook wij zien dit als een mooie uitbreiding van ons aanbod. Wellicht dat ook andere TUI fly vluchten in de toekomst hun eigen bestemmingsgerichte podcast krijgen. Tot nu toe zijn de luistercijfers aan boord goed!”

De Dolfijn FM Inflight Podcast aan boord van de TUI fly vluchten naar Curaçao, Bonaire, Sint Maarten en Aruba  begon zo’n twee maanden geleden.  Na die proefperiode zijn Dolfijn FM en TUI nu zover om het nieuws de wijde wereld in te brengen. De radiozender hoopt dan ook dat iedereen hun vrienden en familie die naar de eilanden gaan, oproept om de Dolfijn FM Inflight Podcast te beluisteren, zodat hun Caribische ervaring nóg iets eerder begint.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play