X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Dolfijn Video

1 March 2016

Iedere week krijg je van ons toffe video’s over evenementen, sport, entertainment en alles wat er speelt op Curaçao. Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal:

Maarten bij de opbouw van Summerfall

Joris op de loopbandfiets
[FIETSEN MET EEN LOOPBAND] Curaçao heeft iets nieuws: een loopbandfiets! Er zijn er nu twee van op het eiland, maar er volgen er meer. Benieuwd hoe het werkt? Joris testte hem uit!

Joris in Burlesque kleding
[BURLESQUE] De dames en heren van Burlesque @ Madero Ocean Club Curaçao zijn er en Joris nam een kijkje in de kleedkamer…

Joris verkent het Marathon-parcours
[REN JE ROT] Op 27 november is het weer hardlopen geblazen tijdens de KLM Curaçao Marathon. Joris sprak met de organisator en liet zich verleiden om eens te kijken hoe ver dat nu eigenlijk wel niet is zo’n rondje.

Waar gaat de opbrengst van de Havana Moon-première naar toe?
[MUZIEKSCHOOL CURACAO] Maar liefst 15.000 gulden werd opgehaald bij de premiere van Havana Moon: de film van het legendarische concert van de Rolling Stones in Cuba. De opbrengst gaat naar de muziekschool in Emmastad. Joris nam een kijkje om te zien waar het geld precies naar toe gaat.

Joris strijdt tegen de sterkste man van Zweden
[STERKE MANNEN VERZAMELEN!] Dit weekend gaan we op de Mambo Beach Boulevard op zoek naar de sterkste man van de wereld. Joris ging op bezoek bij Joachim, de sterkste man van Zweden. Armpje drukken?

Churandy Martina over Braziliaanse vrouwen, pizza eten en meer!
[CHURANDY] Is eindelijk weer eens op Curacao. Slaapt hij bij z’n ouders? Hoe heeft hij Rio beleefd? Vragen vragen vragen. Joris sprak hem over de Braziliaanse vrouwen en over topsporters die pizza eten!

Benieuwd hoe de nieuwe aankomsthal van Hato eruit ziet?
[HATO 2.0] De nieuwe aankomsthal van luchthaven Hato is donderdagavond geopend! Mooi geworden? Kijk zelf maar… Joris ging langs!

Joris en de versierde eend
[NIET MEER ZO’N LELIJKE EEND] Kunstenares Mirjam Griffioen heeft al hele bijzondere projecten. Zo is ze nu bezig met het oppimpen van een oude citroën… Joris ging met een stokbrood onder zijn arm een stukkie rijden.

Langoustine bereiden met drie sterrenchef Jonnie Boer
[MICHELIN KOK JONNIE BOER] Hoe bereid je nou een langoustine? Joris mocht een kijkje nemen bij driesterrenchef Jonnie Boer, want hij maakt dit weekend zijn prachtige gerechten bij Baoase Resort.

Pijl en boogschieten bij Curaçao Archery School
[JORIS ‘THE ARROW’ REER] Met pijl en boog schieten is niet alleen voor Robin Hood weggelegd. Curaçao heeft sinds kort een ‘archery school’ en Joris nam er een kijkje. Hij had zelfs een appel meegenomen…

Joris naar de Barbershop!
[GEKNIPT EN GESCHOREN] In Pietermaai is een barbershop geopend. Zo eentje met klassieke stoelen en echte barbers met messen. Joris ging een kijkje nemen en liet zich eens goed scheren…

Sneak preview bij de starbucks
[SNEAK PEAK] Binnenkort gaat de Starbucks op de Mambo Beach Boulevard open. Joris ging alvast een kijkje nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play