X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

DROOMBAAN AANGEBODEN! (M/V)

13 September 2019

Studio fotoZie jij jezelf wel elke dag radio maken vanuit de mooiste radiostudio ter wereld, op het strand van tropisch Curaçao? Dan is onderstaande vacature misschien wel jouw droombaan!

Dolfijn FM is de grootste Nederlandstalige radiozender van Curaçao en Bonaire. Met veel muziek, humor, prijzenacties en nieuws staat Dolfijn FM midden in de samenleving en heeft de zender niet alleen Nederlandse maar ook veel Curaçaose en Bonaireaanse luisteraars. Dolfijn FM organiseert evenementen en concerten op beide eilanden met populaire Nederlandse artiesten, en is mediapartner van onder andere het Curaçao North Sea Jazz Festival en The Flying Dutch Curaçao. Daarnaast is Dolfijn FM zeer actief met online content, zoals een goedbezochte nieuwspagina, veelbekeken online video’s op Facebook en Instagram en het reisplatform DolfijnGO.com

Op korte termijn is Dolfijn FM op zoek naar een:

Fulltime radiomaker (M/V)

Functieomschrijving

In je functie maak je elke werkdag een radioprogramma in de eigentijdse en betrokken stijl die bij Dolfijn FM past. Achter de schermen bereid je je programma voor en werk je actief mee om het leukste radiostation van Curaçao nóg leuker te maken, door bijvoorbeeld het bedenken en uitwerken van prijzenacties en online content en het maken van audiovormgeving.

Functievereisten

Je bent een jonge enthousiaste radiomaker met een prettige stem en aantoonbare ervaring. Je hebt affiniteit met de kerndoelgroep (20-40). Je bent multimediaal ingesteld (radio, video, events, online content) Je kunt overweg met Adobe Audition of vergelijkbare software. Technisch aangelegd zijn is een pre. En je hebt een brede interesse en bent leergierig om de Curaçaose en Bonaireaanse samenleving te leren begrijpen.

Wij bieden:

Een naar Curaçaose maatstaven modaal salaris, de mooiste werkplek ter wereld, veel gratis toegang tot de tofste evenementen en kennismaking met veel beroemde artiesten en andere leuke mensen. Bovenal bieden we je de tijd van je leven in een dynamische werkomgeving op een fantastisch eiland.

Reageren?

Stuur je motivatie, CV en een audiodemo naar jose@dolfijnfm.com. Binnen twee weken ontvang je dan een reactie van ons.

3 responses to “DROOMBAAN AANGEBODEN! (M/V)”

  1. Wat gaaf! Mijn CV, motivatie en audio demo komt binnenkort jullie kant op. Ik ben jong. Hou van muziek en presenteren.

  2. Peter kunnen says:

    Aanrader voor iedere radiomaker!

  3. Roni Morgan says:

    Ex Radio Dj/ Ex Dj/ Producer/ Muzikant/ Technicus/ Video Editer, etc. Mijn CV is onderweg. Fijne week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play