X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

‘Geen datum voor rentree One Direction’

30 September 2016

Er zijn geen afspraken over een terugkeer van One Direction. Zo duidelijk is Harry Styles in een interview. Daarmee bevestigt de zanger dat de pauze die hebben ingelast voor onbepaalde tijd is.

Harry Styles heeft zich, op het moment dat One Direction begon aan hun pauze, gestort op acteerwerk: “Ik kreeg op school lessen in acteren. Het was iets waar ik altijd verder naar wilde kijken maar ik was zo druk met de groep dat ik voelde daar niet echt tijd voor te hebben”, zo laat Harry Styles weten in een interview met Another Man. Met de pauze van One Direction kwam daar voor de zanger wel ruimte voor: “Ik dacht eens te kijken of het zou kunnen. Het is een uitdaging maar ook goed om eens uit mijn comfort-zone te stappen. Ik geniet in de studio te zijn en om de film te maken. Ik voel me op dit moment erg gelukkig.”

Op de vraag wanneer One Direction weer bij elkaar gaat komen heeft Styles moeite om duidelijkheid te verschaffen: “Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Ik zou nooit zeggen dat we nooit meer iets zullen doen maar het is voor ons goed om nu andere dingen te bekijken. Misschien komt er een moment dat iedereen weer iets wil doen maar het is beter als dat heel natuurlijk tot stand komt.”

De film Dunkirk, waarin Harry Styles een rol speelt, moet in de zomer van 2017 te zien zijn in de bioscoop.

full (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play