X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

“Gerard Joling doet onbedoeld aan dierenmishandeling”

12 January 2018

Willemstad – Onbedoeld heeft Gerard Joling meegewerkt aan dierenmishandeling. Hij nam afgelopen week plaats op de rug van een struisvogel. En dat is dierenmishandeling volgens de directeur van de Curaçaose dierentuin, Parke Tropikal. ,,Een skelet van een struisvogel is niet gemaakt om iets op zijn rug te dragen”, zegt directeur Hubert Isenia in het ochtendprogramma op Dolfijn FM, Wakkere Joris.

,,Mensen moeten stoppen met zeiken op Gerard”, zegt Hubert. Volgens hem heeft de zanger niet bewust meegewerkt aan de dierenmishandeling omdat het door de Ostrich Farm wordt afgedaan als ‘niet zielig’. De grootste struisvogelboerderij buiten Afrika zegt dat de beesten geen last hebben van de ritjes.

De dierentuin directeur pleit voor scherpere wetgeving op Curaçao omtrent dierenrechten. ,,Dieren hebben dezelfde rechten als mensen”, aldus Insensia. Hij wil dat de ritjes op de struisvogelruggen stoppen. ,,Mocht Joling het goed willen maken, mag hij altijd komen meehelpen in de dierentuin van Curaçao.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play