X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Ieder kind een kerstcadeau

7 December 2015

Ook dit jaar organiseert Dolfijn FM weer: ieder kind een kerstcadeau. In de studio staat een kerstboom waaronder we cadeaus verzamelen. Die verspreiden we onder stichtingen, crèches en tehuizen met minder bedeelde kinderen. We vragen dan ook iedereen om een cadeautje te komen brengen en onder de kerstboom te leggen. De cadeautjes moeten een beetje van gelijke waarde zijn, omdat ze vaak in groepen uitgedeeld worden. Vandaar dat we vragen naar cadeaus van tussen de 15 en 25 gulden.  Het cadeau moet nieuw en ingepakt zijn en zet op de verpakking over het voor een jongen of een meisje is. En of je nu 100, 10 , 2 of één cadeautje komt brengen, ieder cadeau is één blij kind.

In de week van 14 tot 19 december houden we een grote inzamelweek, dan kun je iedere dag van 06:00 tot 18:00 langskomen om je cadeautje langs te brengen.

LET OP: Na 19 december kunnen we geen cadeaus meer aannemen!

Checklist:

* Nieuw

* Ingepakt

* Gemakeerd (j/m & leefttijd: baby, 0-2, 2-5, 5-10)

* Langsbrengen in de studio

Als je wilt helpen met het sorteren, rondbrengen, inpakken, aannemen, organiseren kun je een mailtje sturen naar egon@dolfijnfm.com.

 

Bekijk hier de videoclip van Ieder kind een kerstcadeau van Josje en Angela:  https://youtu.be/f1tZ9DRf9pI

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Bedrijven

Als je als bedrijf mee wilt doen, vinden we dat ontzettend leuk. Denk daarbij aan dat je op tijd begint en met een speelgoedwinkel afspraken maakt over inpakken en klaarzetten. Zij zijn bereid om pakketten samen te stellen, in te pakken en te markeren. Graag horen wij vantevoren hoeveel cadeaus ongeveer ingezameld worden (bedrag gedeeld door 20) om zo de verdeling gelijk met inzameling te laten lopen.

Als je als bedrijf komt inleveren mag je best op de radio vertellen van welk bedrijf het is, wat jullie doen en hoeveel cadeaus ingezameld zijn, maar het is geen reklamezendtijd, het is een goede doelenactie.

LET OP: veel kerstvieringen vinden plaats op 19 december, dus wacht niet te lang met inleveren.

Mail kun je sturen naar egon@dolfijnfm.com

 

kerst2012

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play