X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Ieder Kind Een Kerstcadeau

6 December 2018

Na elf jaar, duizenden cadeautjes en evenveel blije kinderen gaat Ieder Kind een Kerstcadeau stoppen. Maar niet voordat we nog één keer alles op alles zetten om alle minderbedeelde kinderen van Curaçao een kerstcadeautje te geven. Dolfijn FM organiseert van 12 tot en met 19 december voor de allerlaatste keer Ieder Kind Een Kerstcadeau.

Deze laatste editie pakken we groots uit: Club Live 973, direct naast de studio van Dolfijn FM, wordt omgetoverd in een ‘winter-wonderland’ waar iedereen een cadeautje onder de kerstboom kan komen leggen. Eén cadeautje staat gelijk aan één blij kind. De ingezamelde cadeautjes komen terecht bij minderbedeelde kinderen, die anders geen cadeautje zouden krijgen met kerst. De actie Ieder Kind Een Kerstcadeau zal op woensdag 12 december worden geopend door minister-president Eugene Rhuggenaath.

Ook op Bonaire zamelt Dolfijn FM cadeautjes in. Luisteraars kunnen daar terecht bij Coco Beach om hun cadeautje af te geven.

Het grootste Nederlandstalige radiostation van Curaçao en Bonaire vraagt luisteraars om in de huid van de Kerstman te kruipen. Niet alleen kunnen cadeautjes worden ingeleverd bij de club naast de studio op de Mambo Beach Boulevard, luisteraars mogen zich ook aanmelden om op een speciale manier bij te dragen aan de actie. Door cadeaus rond te brengen naar de kinderen. Aanmelden kan door een Whatsapp te sturen naar de studio op 4610973.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play