X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Kanye stopt show na overval op zijn vrouw

3 October 2016

Kim Kardashian is in Parijs onder schot gehouden. Toen dat nieuws bij Kanye West terecht kwam twijfelde hij geen minuut en stopte hij zijn show.

Vijf gemaskerde mannen, die verkleed waren als politieagenten, namen zijn vrouw onder schot en beroofden haar van juwelen. Autoriteiten lieten weten dat er voor miljoenen euro’s aan sieraden zijn meegenomen. Alles speelde zich af rond 3.00 uur in de ochtend, zo weet The Mirror.

“Het spijt me dat ik dit moet stoppen. Ik heb een noodgeval en stop nu dit optreden”, zo zei Kanye West na drie kwartier van zijn show op het Meadows Music & arts-festival. De rapper was al een half uur te laat begonnen aan zijn optreden. Kort nadat West zijn show stopte vertelde de organisatie dat het festival afgelopen was en dat de rapper al was vertrokken. Daarop ontstond een luid boe-geroep en wilde het publiek geld terug zien.

Een woordvoerder liet maandag weten dat Kim behoorlijk in de war is maar dat haar fysiek niets is aangedaan. De handen van een beveiliger zouden zijn vastgebonden en moest de overvallers naar de kamer van Kim brengen. Kim werd onder schot genomen en vastgebonden in de badkamer met haar beveiliger. De overvallers zouden ontsnapt zijn per fiets.

full (60)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play