X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Kim Kardashian beroofd van sieraden

3 October 2016

Kim Kardashian is in de nacht van zondag op maandag door vijf mannen beroofd van haar spullen in een villa in Parijs. Ze heeft na ondervraging door de politie Frankrijk verlaten.

De vijf mannen drongen haar verblijf binnen in het centrum van Parijs rond 3.00 uur ‘s nachts. De mannen waren verkleed als politieagenten. Dat schrijft Reuters maandagochtend op basis van politiebronnen.

Er is voor ruim tien miljoen euro gestolen. Het gaat om een juwelendoos met daarin voor zes miljoen euro aan sieraden en een ring die ruim vier miljoen euro waard is.

Haar woordvoerder meldt aan CNN dat de 35-jarige realityster erg geschrokken is, maar niet gewond raakte. Een Franse journalist van Skynews zegt dat Kardashian werd vastgebonden in de badkamer van de woning.

Het is onduidelijk of de twee kinderen van Kardashian, North en Saint, ook aanwezig waren. Op sociale media krijgt de realityster veel steunbetuigingen.

Parijs
Kardashian is samen met haar moeder en zus in Parijs voor de Paris Fashion Week.

De burgemeester van Parijs laat in een reactie weten te betreuren wat er is gebeurd. “Ik hoop dat de daders snel worden gevonden. Kim Kardashian blijft altijd welkom in Parijs.”

kim-kardashian-beroofd-van-sieraden-gewapende-mannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play