X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Krokusvakantie = Curaçao

16 February 2016

Zet je logeerbed maar alvast klaar, hou je schoonmoeder binnen, baken je favoriete spot op het strand alvast af en sla een voorraadje in: de Nederlanders komen eraan!

Black Friday

Nederland viert voorjaarsvakantie (want ja, zon… dat moet je vieren!). Grote kans dat daarom de kroketten niet aan te slepen zijn, de stoeltjes bij het zwembad weer massaal ‘gereserveerd’ worden met handdoeken en dat je waar je ook loopt een ander Nederlands dialect hoort. Curacao is namelijk in trek. Hoezee!

Hoera

Vandaag blijkt uit onderzoek van ABN Amro Leisure, dat Nederlanders meer uitgeven aan vakantie. Deze krokusvakantie pakken 1,2 miljoen Nederlanders de koffer. Daarvan gaan er 700.000 naar het buitenland. En aangezien het aan zonuren nogal eens ontbreekt in het Kikkerlandje is daarom zon, en daarmee Curacao, in trek!

Zonnebaden

Heeft van alles te maken met de economische groei in Nederland. Die is het grootst in tien jaar. Dat betekent dat er ook veel uitgegeven op vakantie. Hoe dan ook dus goed nieuws voor het eiland want toeristen = geld!

Money

Ps. De Krokusvakantie is 4 maart weer voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play