X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

DagApp: Untappd.

27 May 2015

IZI. “Voor de reiziger die een andere beleving wil”
Ben je veel op reis of bezoek je graag grote steden, dan is de Izi Travel-app de moeite waard. Met de applicatie heb je altijd een mobiele audiogids bij de hand. De Izi Travel-app is een handige reisgids waarmee je op een leuke manier nieuwe steden ontdekt. De app is namelijk een audiogids, die op basis van geluiden meer informatie vertelt over belangrijke bezienswaardigheden zoals musea en monumenten. Dat doet Izi Travel middels gps, waardoor de app weet waar je bent. De App is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

Untappd: “Untappd is het sociale netwerk voor de bierliefhebbers”.
Deze App laat je herinneren welk biertje je als eerste heb gedronken en hoe die gesmaakt heeft. Tegenwoordig, en dan vooral in Nederland zie je een hele lijst aan speciaalbieren staan. Het nadeel hiervan is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Aan het einde van de avond ben je vaak al vergeten welk biertje je nou gedronken had en welke je nou zo lekker vond. Met deze App kan je de verschillende biertjes toevoegen aan je lijst en ze een waardeoordeel tussen de 0 en 5 geven. De App is gratis te downloaden voor Android gebruikers.

Untappd!.

 

 

Cloaks: “Deze nieuwe App verbergt gênante foto’s op je telefoon”.
De app manipuleert foto’s zodat de inhoud niet meer zichtbaar is en bewaart ze in een speciale fotokluis. Bij het starten van Cloaks doorloop je een korte uitleg en stel je een cijfercode in die elke keer wordt gevraagd als je de app start. Vervolgens importeer je foto’s uit de galerij of maak je een nieuwe met de camera van je iPhone. Je kunt zelf kiezen in hoeveel vlakken de foto’s worden verknipt, van minimaal 4 tot maximaal 10.000 vlakken. Hoe meer vlakken, des te moeilijker de inhoud van de foto zichtbaar is. De App is gratis voor Iphone gebruikers.

Cloaks!.

ToDoMovies: “Voor de echte filmliefhebbers!”.
Ben jij een film liefhebber?: Dan is de App ToDoMovies voor jou een leuke. De App houd namelijk jouw filmcollectie bij, welke films je allemaal al gezien heb en welke films je nog moet bekijken. Met TodoMovies kun je eenvoudig films bewaren in een ‘Nog te bekijken’ lijst. Handig wanneer je een film wilt bekijken en je even de inspiratie kwijt bent. De applicatie is opgedeeld in aantal categorieën waaronder genres, actueel en aanstaande. De App ToDoMovies is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

To!.

30/30: ” een timer en een takenlijst in 1!”.
De iPhone-app 30/30 is een timer en een takenlijst in één: door opdrachten in de App te zetten en er een tijd aan te koppelen, wordt er afgeteld tot het moment dat je aan de volgende opdracht moet beginnen. Op deze manier kun je makkelijk verschillende bezigheden over een dag heen spreiden, zonder dat je zelf de tijd in de gaten moet houden. Door taken onder elkaar te zetten en op de afspeelknop te drukken, begint de app automatisch met aftellen. De App 30/30 is gratis te downloaden voor Iphone en Android gebruikers.
30/30!.

 

SketChat: “Berichten sturen door middel van tekeningen!”.
Er zijn heel veel berichtenapps te vinden in de App Store maar de app SketChat is wel een bijzondere. Met deze app kun je met elkaar chatten door te tekenen. Een berichtje typen zit er dus niet in. In plaats van de emoji’s kun je dus al je creativiteit kwijt door zelf een smiley te tekenen. De App is tot nu alleen te downloaden voor iOs, maar hij is wel gratis!
Sket!.

EHBO RODE KRUIS APP: “De kritische minuten zijn het belangrijkst!”.
Dit is een App die eigenlijk iedereen op zijn Smartphone zou moeten hebben. Een ongeluk zit namelijk vaak in een klein hoekje, maar voordat er een ambulance gearriveerd is gaan er vaak kritische minuten voorbij. In die minuten kan je als omstander al veel doen om erger te voorkomen. De EHBO App geeft advies over wat te doen in welke situatie. Heeft iemand giftig spul ingeslikt en moet je hem dan juist of wel juist niet laten braken,  wel of niet water laten drinken. Dat zijn belangrijke keuzes en deze app helpt je snel bij het verlenen van die eerste hulp. Ook zie je in de App waar de dichtstbijzijnde EHBO post is. De App is gratis te downloaden voor Android, WindowsPhone en IPhone.

App!.

Klussen voor beginners: “Een handige App voor de personen met twee linkerhanden!”
De App klussen voor beginners,  bevat ongeveer 50 vaak voorkomende klusprojecten die van het begin tot het eind uitlegt worden hoe je ze moet aanpakken. De projecten zijn ingedeeld in 3 groepen: verbeteren/decoreren, bouwen en instaleren. Je kan hierbij denken aan projecten zoals deuren inkorten, schilderij ophangen, behang verwijderen, een katteluik installeren enzovoort. Ook bevat de app veel kleine handigheidjes. Een erg handige App voor personen met twee linkerhanden. De App is gratis te downloaden voor zowel Android als Iphone gebruikers.

App!.

Scanbot: “Een scanner heb je vaker nodig dan je denkt”.

Scanbot is een snelle Android-app waarmee je rekeningen, notities en al het ander papierwerk in kunt inscannen. En scannen, dat heb je sneller nodig dan je denkt. Een rekening inscannen om te bewaren? Een brief digitaliseren? Even een recept in de cloud zetten? Je hebt er allemaal een scanner voor nodig. Scanbot kan documenten scannen in premium kwaliteit, waarna de app de scans als PDF opslaat. Scanbot is een gratis Applicatie.

Scanbot!.

Buzzfeed: “De meest vermakelijke lijstjes en actuele berichten bij elkaar”.
Deze App is erg handige voor degene die opzoek is naar snelle lijsten vol vermakelijke plaatjes. Je heb een pagina “Nieuw” met de meest actuele berichten en wat er trending is. Op een andere pagina heb je het opmerkelijke nieuws, dat zijn vaak de toppers. De verhalen die zich al bewezen hebben en heel vaak zijn gedeeld zijn, zijn bijvoorbeeld:’14 Katten met een serieus springprobleem’, ’10 Tips voor mensen die altijd alles kwijt zijn’ en ’17 Prachtige foto’s waar je even heel stil van wordt’. Dat zijn een paar van de berichten die nú Toppers zijn, maar met tabbladen bovenin bekijk je ook de grootste klappers van de afgelopen maand en aller tijden op de site. De App Buzzfeed is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

Buzz!.

Big Day: “Aftellen in seconden, minuten, uren en dagen naar jou favoriete dag”.
Big Day is een leuke App die je niet mag missen. Deze App telt namelijk jou big day af in seconden, minuten, uren en dagen. Dit kan bijvoorbeld je verjaardag zijn of een vakantie waar je al een tijd naar uitkijkt of misschien wel de dag dat je vrouw is uitgerekend of je huwelijksdag. Dat kan natuurlijk van alles zijn. De App is gratis te downloaden voor IOS.

Big Day!.

Tasker: “Deze App doet precies wat jij wil en past zich aan allerlei situaties aan”.
Tasker is een hele handige Android App. Deze App laat namelijk je telefoon automatisch acties uitvoeren op basis van ingevoerde waardes, zoals de trilmodus inschakelen als je in de bioscoop bent of het geluid zachter zetten als de schelle stem van je schoonmmoeder door de telefoon klinkt. Deze App kan enorm handig zijn als je wil dat je smartphone zich automatisch aan situaties aanpast.  Deze Android App is gratis te downloaden.

Tasker!.

Close Up: “Een fotoalbum van jou en je leukste selfie’s!”.
Met de App Close Up maak je elke dag een selfie, het maakt niet uit waar je bent want de App geeft een melding wanneer de foto gemaakt moet worden. Het kan dus een selfie zijn op een hele onverwachte plek. De App verzamelt alle selfie’s en plakt deze achter elkaar, waardoor je uiteindelijk een heel leuk filmpje krijgt van alle foto’s die jij de afgelopen tijd gemaakt heb. De App Close Up is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

App!.

Trivia Crack: “Hoeveel kennis heb jij eigenlijk?”
Trivia Crack is een nieuwe populaire App die je kunt spelen tegen bekenden of juist onbekenden en in verschillende categorieën moet jij laten zien dat jij het meeste weet. Dit spel biedt duizenden vragen, werkt in verschillende talen en is niet alleen leuk om te spelen, maar ook handig om je kennis over van alles en nog wat op te halen. De App is gratis te downloaden voor Android En Iphone gebruikers.Trivia!.

Wish: “Met deze App wordt shoppen nog leuker!”.

Alleen maar producten die jij leuk vindt.. dat klinkt goed toch? Nou het wordt alleen maar beter want via de App Wish wordt shoppen alleen maar leuker. Door een product op te slaan wordt deze automatisch aan jou WishList toegevoegd. Als jij je vrienden uitnodigt en die vinden het product ook leuk dan kan dat hoge groepskortingen opleveren. Meer dan 50 miljoen mensen zijn jou al voor en kopen hippe producten voor prijzen die 50-80% lager zijn dan in de winkel.  De App is gratis te downloaden voor Android gebruikers.
App!.

Mailbox: “Een erg handige App voor de personen met overvolle, onoverzichterlijke mailboxen”.

De App heet Mailbox en met veegbewegingen kun je inkomende e-mails snel behandelen en verplaatsen. Een mail verwijderen doe je met een swipe naar rechts. Om een herinnering in te stellen of het bericht toe te voegen aan een lijst veeg je naar links. Met de functie ‘Help me dit leeg te maken’ selecteer je in één keer grote hoeveelheden mails. Deze handige App is gratis te downloaden voor Android en Iphone gebruikers.

DagApp!.

Timehop: “Wat deed jij vorig jaar op deze dag op dit tijdstip?”.

Weet jij nog wat je twee jaar geleden op 11 mei op dit tijdstip deed? Ik zelf zou het niet meer weten.. Maar Timehop wel.
Timehop is een leuke App waarmee je kan kijken wat je een jaar of meerdere jaren geleden heb gedaan.
Met Timehop kan je zien welke status-updates je bijvoorbeeld op Twitter, Facebook en Instagram hebt geplaatst. Maar je kan ook zien welke SMS-berichten je vorig jaar, of de jaren ervoor hebt ontvangen en verstuurd hebt. De App is gratis voor iedereen met IOS en Android.

 

TimeHop!

Yellowbag: “Met deze App kan jij een hoop geld besparen”.

Yellowbag is een App die je op de hoogte houdt van kortingen voor zelfgekozen producten. De App stuurt berichtjes en zet je favoriete producten in een overzichtelijk lijstje. Als een product van jou lijstje goedkoper wordt, stuurt Yellowbag jouw een notificatie. De webshops waar de producten verkrijgbaar zijn, worden opgeslagen in een adresboek. Yellowbag werkt met 93 procent van de webwinkels wereldwijd. Een erg handige App om heel wat geld te besparen, de App is gratis te downloaden voor Android gebruikers.

App!

Curacao Party: “Jij hoeft je geen moment te vervelen”.

Met de Curacao Party App ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste feesten die plaatsvinden op Curacao.
De App bied jou een compleet overzicht van alle feesten op het eiland. De App laat op de kaart zien waar het feest plaatsvindt. Curacao Party is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.
Curacao!

 

Happening: “Start een groep met je vrienden”.

Daag je vrienden uit met de App Happening. Dit is een App waarin je met je vrienden een groep kunt starten. Via deze App kan je elkaar berichtjes sturen, maar dat is lang niet alles. Er zijn allerlei handige functies in de App terug te vinden zoals een “Een boodschappenlijst, wie betaalt wat, een datumprikker, een gedeelde fotoalbum en je kan selfie-opdrachten naar elkaar sturen.” De App is gratis te downloaden voor Iphone en Android gebruikers.

App!

Curacao Happy Hours: “Wil jij voortaan geen 1 Happy Hour meer missen?”

De App laat jou zien op welk moment er waar een Happy Hour aan de gang is  of hoelang het nog duurt voordat de Happy hour begint.
Ook geeft de App de locatie aan en de afstand, zo kan de App precies voor jou uitrekenen hoelang je er over doet om er optijd te zijn,
De App is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.
Happy!

Coqi: “Pen en papier is verledentijd”.

Aantekeningen maken bij een vergadering of tijdens een college is wel heel erg ouderwets: je kan het net zo makkelijk opnemen. En dan zit je natuurlijk niet te wachten om urenlang op te nemen en daar de belangrijkste stukken uit te halen. De App Coqi heeft daar een simpele oplossing voor. Pas als er wat wordt gezegd dat je normaal gesproken zou opschrijven, druk je op de opname-knop. Cogi neemt constant geluid op, maar slaat dat pas op wanneer je een opname begint.Je kunt zelf instellen of Cogi de voorgaande vijf, vijftien, dertig of vijfenveertig seconden opslaat bij het starten van een nieuwe opname. De App is gratis te downloaden voor zowel Android als Iphone.

Opnemen!

 

Blendle: “Met Blendle heb je voortaan al in het nieuws in je broekzak”.
In de App worden de opvallendste artikelen uit Nederlandse kranten en tijdschrijften te koop aangeboden. Gebruikers kunnen horizontaal door de artikelen heen scrollen, en kunnen een artikel naar beneden swipen om hem te kopen en helemaal te lezen. Hoe werkt het?  De App bied vrijwel allen tijdschriften en kranten aan, je betaalt niet voor een heel tijdschrijft maar voor slechts het artikel dat je wil lezen. Vind je het artikel niks? Dan heb je met 1 druk op de knop je geld weer terug. De App is gratis te downloaden voor Android gebruikers.

Blendle!

 

Pim Pam Pet: “De leukste App voor de hele familie”.
Wij spelen het hier naar aanleiding van de Holland week, de hele week! Maar kan jij hier nou geen genoeg van krijgen of wil je even oefenen? Dat kan met de Pim Pam Pet App. De Pim Pam Pet Appcards is de nieuwe spannende variant van het bekende vraag en antwoordspel voor de hele familie. De App stelt vragen en geeft het tempo aan. Je scoort punten door binnen de vastgestelde tijd zoveel mogelijk antwoorden te geven met de beginletters van je kaartjes. De App is gratis te downloaden voor Iphone en Android gebruikers.

App!

Heads Up: “Raad zo snel mogelijk wie jij bent!”
Een bekend Hollands spelletje, “Wie ben ik” is nu ook te spelen via de App. Bij de App: “Heads Up” moet je de Iphone boven je hoofd houden, en raden welke naam er boven je hoofd staat. Dit doe je met behulp van hints die je vrienden aan je geven. Zoals: “ben ik een man of een vrouw? of, ben ik een artiest?” of je zou kunnen vragen of je bekend bent van Tv. Het spel bevat meerdere pakketten met onderwerpen die je moet raden. Soms hangen er namen van beroemdheden boven je hoofd die je moet raden, maar ook films, dieren en accenten komen voorbij. Het spel kost 0,89 cent en is te downloaden voor Iphone gebruikers.

Heads!

App: “Nooit meer thuiskomen met onnodige boodschappen”.
De Appie App is de gratis App voor Iphone en Android waarmee je makkelijk een boodschappenlijst kan maken, boodschappen kan bestellen of waarmee je kan zoeken in de recepten van de Allerhande. Daarnaast kan je de naam van het product inspreken of de barcode scannen voor als je de prijs niet weet. Via de App kan je alles meteen van je boodschappenlijstje strepen zodra het in je mandje ligt. Hiermee kom je dus voortaan niet meer thuis met onnodige booschappen en vergeet je niet de booschappen waarvoor je eigenlijk naar de winkel toe ging.
Albert!
Boter, kaas en eieren. “Het klassieke Nederlandse spel”
De Hollandse week van DolfijnFM zou natuurlijk niet compleet zijn zonder het klassieke spel: Boter, kaas en eieren. Een leuk en snel spel dat je met je vrienden kunt spelen maar ook tegen de computer. Wie zal er als eerste 3 op een rij hebben? Succes! De App is gratis te downloaden voor zowel Iphone als Android gebruikers.

 Boter!

 

Quality Time: “Hoe onschuldig is je telefoon eigenlijk?”.
Telefoons zijn erg handig, ik zou er zelf niet aan moeten denken om niet bereikbaar te zijn en geen telefoon bij me te hebben. Maar hoe onschuldig is zo’n telefoon eigenlijk? Want ondertussen is het al een gewoonte dat je overal waar je komt je telefoon event pakt. De App Quality Time houdt bij hoe verslaafd je aan je smartphone bent. Met QualityTime krijg je inzicht in hoelang je je telefoon  en hoe vaak je je telefoon aanraakt. Gebruik je de app een aantal dagen, dan krijg je een goede indruk van hoe verslaafd je aan je smartphone bent. Je ziet je dagelijkse gebruik, maar er staat ook weergegeven hoeveel uren je wekelijks in Apps als Snapchat, Facebook en Chrome doorbrengt. De App is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

Quality!

Shazam: “Met Shazam pieker jij nooit meer over welk nummer het nou was”.
Dit is natuurlijk voor vele al een hele bekende App, maar voor onbekende zal ik deze App toch adviseren. De App Shazam luistert naar de muziek en vertelt jouw welk nummer het is en wie het zingt. Deze App is dus heel handig als je op een feestje bent en je graag wil weten van wie dat leuke nummer is. Shazam is gratis te downloaden voor zowel Android als Iphone gebruikers.
Shazam!

Sheepop: “Een verslavend spel met een schaap”.
Weten jullie nog het razendpopulaire spel Flappy Bird.. dat je de vogel zo lang aan het vliegen moest houden.. Er is nu een nieuw spel genaamd Sheepop. Sheepop is net zo simpel en verslavend als Flappy Bird, maar tegelijkertijd een compleet andere game.
Bij Sheepop is het de bedoeling om het schaap van het ene platform naar het andere te krijgen. Dit doe je door op het schaap te drukken en vervolgens naar onderen te vegen. Hoe verder je veegt, hoe harder de sprong. Ook kun je richting aan de sprong geven. Sheepop is gratis in Google Play te downloaden.

SheePop!

 

 

 

Be My Eyes: “Help met jouw ogen een blinde”.
Een aparte, maar wel een hele speciale App. De app heet: “Be My Eyes” en met deze app kan jij mensen die blind zijn helpen. Het klinkt ingewikkeld, maar dat valt mee. Blinde mensen lopen tegen problemen aan waar wij als goed ziende niet zoveel last van hebben, wat dacht je van het checken van de houdbaarheidsdatums, of het onderscheid maken tussen tomatensaus en bonen als ze in eenzelfde soort blik zitten.Inmiddels zijn 10,4 duizend ziende mensen aangemeld en 949 blinden, die hebben aangegeven in totaal 1,8 duizend keer goed geholpen te zijn via de App. Geef je je op als vrijwilliger, dan kun je een notificatie krijgen als iemand hulp nodig heeft. Dat kan van alles zijn, van navigatie tot even iets oplezen. De App is gratis te downloaden voor IOS gebruikers.Denk je van, nou dat lijkt me wel wat, ik wil me aanmelden om iemand anders te kunnen helpen! Download dan de App Be My Eyes.

Eyes!

 

LastPass: “Nooit meer je wachtwoord vergeten met deze handige App!”.
Vergeet jij ook altijd je wachtwoord? LastPass is een handige wachtwoordbeheerders App. De app slaat al je wachtwoorden en bijbehorende gebruikersnamen en websites op, zodat je ze nooit meer hoeft te onthouden. Ook vult LastPass de inloggegevens automatisch voor je in. Het enige wachtwoord dat je voortaan hoeft te onthouden, is je hoofdwachtwoord van de App.

App!

MakeUp Genius: “Heb jij altijd al willen weten hoe je eruitziet met een dikke laag make-up op je gezicht?”
Het cosmetica merk L’Oreal heeft een App uitgebracht die je digitaal make-up laat uitproberen door met de frontcamera van je Iphone een foto te maken.  Zo kun je bijvoorbeeld uitproberen welke lippenstift, oogschaduw, bronzer en blush het beste staat. Je kunt makkelijk en snel producten aan je look toevoegen en verwijderen. Erg handig voor de vrouwen dus, maar als man kan het ook heel hilarisch zijn. Het is ook mogelijk om alle producten die je hebt uitgeprobeerd direct bij L’Oréal te bestellen. De App is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

 App!

 

 

Caffeine Tracker: “Kan jij de dag ook niet starten zonder een kopje koffie? En daarna nog een.. en nog een en savonds nog een?”.
Met de App Kofe Caffeine Tracker, houd jij je cafeïnegebruik bij. De gemiddelde dagelijkse cafeïnedosis is 300-400 milligram per dag, en deze App zorgt ervoor dat je daar niet overheen gaat. Met Kofe Caffeine Tracker kun je invoeren welke cafeïnedranken jij op een dag drinkt. Dus naast koffie, kan dat ook Red Bull of een ander caffeine drankje zijn. Inmiddels is de database voorzien van zo’n 700 verschillende drankjes. Vervolgens berekent Kofe Caffeine Tracker precies hoeveel cafeïne je binnen krijgt. Verder laat Kofe Caffeine Tracker zien wanneer alle cafeïne is uitgewerkt, wat handig is om te weten of je in de avond nog een kop koffie kan drinken. De App is gratis te downloaden voor Android gebruikers.
App!

 

Moet Ik rennen?: “Met deze App, mis jij voortaan nooit meer de boot, tram, metro of trein”.
Hier in Curacao hebben we weinig aan deze App, maar mocht je ooit weer een keer in Nederland zijn, dan is deze App zeker de moeite waard.
Ik heb het hier namelijk over de App: “Moet ik rennen?” Een typische naam voor de Nederlandse cultuur, waar altijd alles al een beetje gehaast is. Deze App is bedoelt voor het gehele openbaar vervoer. Je kunt de vertrektijden van de trein, bus, metro, tram en veerboot zien. Je voert eenvoudig en snel je reistraject in en de App geeft dan aan of je vanaf je huidige locatie wel of niet moet rennen om je eerstvolgende reisoptie te halen. Een super handige App die gratis te downloaden is in de App Store en in Google Play.

App!

 

Choosic: “Met de App Choosic, ontdek jij muziek op een Tinder-achtige manier”.
In plaats van opzoek te gaan naar de ware, ben je met deze App opzoek naar goede muziek. Choosic is namelijk een App waarmee je met veegbewegingen bepaalt of een liedje goed is of niet. Je logt in via Facebook en daarna geef je aan welke muziekgenres je interessen hebben. De App laat jou muziek van bekende tot onbekende artiesten horen.Vindt je de muziek goed dan veeg je naar rechts en dat nummer slaat de App op in een playlist, vind je het niks dan veeg je naar links. De App Choosic is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

Choosic!

 

CuracaoApp: “Met de Curacao-App heb je altijd een complete reisgids bij je zonder extra gewicht en ruimte”.
De App biedt een plattegrond aan met verwijzigingen naar bezienswaardigheden. Je kan met de App een te doen en te zien lijst maken en daarnaast kan je ook nog een onderwerp kiezen waarvan je meer informatie wil weten zoals restaurants, evenementen, duikscholen en stranden en natuurlijk de niet te missen Happy Hours!. De app is gratis te downloaden in Appstore.

App!

 

Moves: “De App Moves houdt de hele dag bij wat je aan het doen bent”.
Ben jij sportief? Of denk je dat je sportief bezig bent? De App Moves houdt de hele dag bij wat je aan het doen bent,
van lopen tot fietsen, van een stuk met de boot tot de trein. Aan het einde van de dag geeft Moves een handige sportijdlijn weer, hieraan kun je precies zien wat je hebt gedaan die dag. Maar dat is nog niet alles, er is een stappenteller aanwezig en je kunt op een kaart bekijken welke route je die dag hebt afgelegd. Met deze App krijg je dus goed inzicht in hoe jij je je dag door beweegt en hoe actief je eigenlijkt bent, of toch niet. De App Moves is gratis te downloaden voor Android gebruikers.
App!


Launcher: “Met de App Launcher heb je je favoriete Apps altijd bij de hand”.
Met deze App kan je vanuit elk scherm je Apps openen, door simpelweg alleen maar het notificatiecentrum te openen.
Je kan zelf kiezen welke Apps en in welke volgorde. Naast Apps kan je ook weblinks en contacten toevoegen om snel je vrouw, kinderen of beste vriend te bellen. Deze handige App is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers.

Launcher!

 

Duolingo: “Leer vloeiend een vreemde taal spreken”.
Duolingo is een App waarmee je op een leuke manier vreemde talen kunt leren.Je krijgt bijvoorbeeld een Engels woord te zien met daarbij 3 foto’s, jij moet zeggen welke foto bij het woord hoort. Of door een zin na te zeggen en op te nemen kan de App controleren of jouw uitspraak goed is.  Je kan uit verschillende categorieen kiezen zoals een basiscursus, dieren, zinnen, gebeurtenissen en zaken. Vanuit het Engels kan je Duits, Frans,Italiaans, Portugees en Spaans leren. De talen-App heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers en Apple heeft Duolingo uitgeroepen tot iPhone-app van 2013. De App is gratis beschikbaar voor Android en iOs.

App!

 

Toilet Time: “Met deze mini games kom jij jouw tijd op het toilet wel door. De App Toilet Game is een collectie van minigames die goed jouw tijd kunnen vervullen tijdens een bezoek aan de wc. Het doel van de App is heel eenvoudig, in een korte tijd zoveel mogelijk puzzels oplossen. Dat kunnen puzzels zijn zoals mensen naar het juiste toilet sturen of insecten pletten. Heel erg simpel, maar hoe meer punten je haalt, hoe hoger het niveau wordt en juist omdat Toilet Time geen moeilijk spel is kun je het makkelijk even tussendoor spelen. De App is gratis te downloaden voor zowel Android, Ios en Window phone.
App!

 

iRun Weather Alarm Clock: “Nooit meer onnodig je bed uit om uit het raam te kijken wat voor weer het is”. De App iRun Weather Alarm Clock is vooral bedoelt voor actieve vakantiegangers. Het is een wekerapp die voor jou het weer checkt om te kijken of jij je nog een keer om mag draaien of die aangeeft dat het mooi weer is en het tijd is om te op te staan en te gaan sporten of om andere activiteiten te gaan doen. Je geeft van te voren aan dat de temperatuur binnen een bepaalde bandbreedte moet liggen en dat de windsnelheid niet hoger mag zijn dan bijvoorbeeld 20km per uur. De App is voor 1 gulden 80 te downloaden voor zowel Android als Iphone gebruikers. Dankzij de app hoef jij dus niet meer onnodig je bed uit om uit het raam te kijken wat voor weer het is.
Alarm!

 

Crazy Cat: “Met dit spel hoef jij voortaan je kat niet meer te vermaken, pas op voor krassen op het scherm”. Crazy Cat is een App speciaal voor katten. De bedoeling is dat je je smartphone of tablet voor de kat legt en een spel uitkiest. Tijdens het spel lopen er bijvoorbeeld muizen of insecten rond die de kat dan moet proberen te pakken. De kat zal zich hier zeker mee vermaken en het scheelt ook nog is een hoop geld, want hierdoor hoef je geen speeltjes meer te kopen. Ik moet er wel even bij vermelden dat je moet oppassen voor krassen op het scherm! Crazy Cat is een gratis App voor Iphone gebruikers.
CrazyCat!

 

Know How: “Alle dingen die je ooit nog eens had willen weten, komen voorbij op deze App!”Wil je elke dag een gratis weetje op je iPhone? Dan moet je zeker deze app installeren. De app Know How is samengesteld door de makers van het gelijknamige magazine. Alle dingen die je ooit nog eens had willen weten, komen voorbij op deze app. Elke dag krijg je een nieuwe brainsnack, weetjes over de ruimte, kunst, geschiedenis, natuur, technologie en wetenschap. Deze weetjes kun je vervolgens bewaren om later nog eens terug te kijken, of je kunt ze delen via Facebook. Je krijgt vanzelf een melding als er een nieuwe brainsnack klaarstaat. De App Know How is gratis te downloaden voor Iphone gebruikers. . Know How!

 

Meerkat: “Live-streamen via Twitter met Meerkat”. De App Meerkat kwam nog geen maand geleden uit.. maar twee weken na de start stond de teller al op zo’n 120.000 gebruikers. De app laat de iPhone-gebruiker live video’s uitzenden via Twitter. Dat kon al op allerlei andere manieren, maar nog nooit zo snel en makkelijk als met Meerkat. Nadat de app is geïnstalleerd is een Twitter-account de enige inlogmogelijkheid. Vervolgens is nog een druk op de stream-knop nodig om een uitzending te beginnen. Daarbij wordt automatisch een Twitter-bericht met link verstuurd. De gratis app is nu nog alleen beschikbaar voor iPhones.
MeerKat!

 

 Etsy: “De App voor de creatievelingen”. Etsy is de Marktplaats voor de creatievelingen onder ons. Het is namelijk een App waarop mensen zelfgemaakte spullen aanbieden.  Etsy heeft meer dan twaalf miljoen gebruikers en er staan meer dan vijftien miljoen artikelen te koop, variërend van kleding tot speelgoed en van sieraden tot meubels. De App is gericht op het kopen en verkopen van artikelen en is gratis te downloaden voor Android gebruikers.

Etsy!

 

Tripadvisor: “De reisapp voor de backpackers onder ons die te niet te veel van te voren willen regelen en niet zoveel willen uitgeven maar die wel willen genieten!” De nummer 1 App onder de reizigers: is TripAdvisor. Net als op de website van TripAdvisor kun je zoeken naar beoordelingen van hotels, restaurants en toeristische hotspots over de hele wereld. De reviews van anderen geven jou een eerlijk beeld van de kwaliteit. Deze app is dus vooral erg handig voor de backpackers onder ons die niet te veel van te voren willen regelen, maar wel in een goed en leuk guesthouse willen slapen. De gratis Applicatie is te downloaden voor Iphone, Ipad En Android. Trip!

 

Sleep better: “Beter slapen met….” Een goede gezondheid is meer dan sporten en gezond eten. De App Sleep Better registeert je slaap, zodat je een beter inzicht in je slaappatroon krijgt.De App werkt heel simpel:  Voordat je de App start en je smartphone naast je kussen legt, kun je aangeven hoe jouw dag was. Had je veel stress, slaap je in een ander bed of heb je wat alcohol genuttigd? Dit zijn allemaal zaken die invloed kunnen hebben op jouw nachtrust. Als je weer wakker wordt, kun je aangeven hoe je hebt geslapen. Ben je uitgerust of heb je juist veel wakker gelegen? Met een druk op het betreffende icoontje geef je jouw gemoedstoestand aan. De resultaten van jouw slaap worden in een grafiek getoond, waarbij je goed kunt zien wanneer je in een diepe slaap was en wanneer je aan het woelen was. Ook kan je via de App een alarm instellen wanneer je wakker wilt worden, de App kijkt dan wanneer je in een lichte slaapt verkeert. Zo word je nooit plotseling uit een diepe slaap gewekt. En als je dan s’ochtends uitgerust wordt is het weer tijd voor  DolfijnFM met Kukelekooij.

Sleep!

 

Packpoint: “Nooit meer overgewicht met Packpoint”. Ben jij ook zo’n persoon die óf te weinig, of juist weer teveel kleding inpakt voor op vakantie? Is het gewicht van jouw koffer iedere keer nét iets over het toegestane gewicht van de vliegtuigmaatschappij? Of vind je het eigenlijk gewoon heel lastig om te bepalen wat je mee moet nemen voor op vakantie?  Deze App zou weleens de oplossing voor een aantal inpakproblemen kunnen zijn. De PackPoint stelt je een paar vragen zoals: ben jij een man of vrouw? ga je op zakenreis of vakantie? hebben jullie een baby bij jullie? hoeveel dagen duurt jouw reis en waar ga jij exact naar toe? De app gaat vervolgens het weer op de locatie van jouw trip analyseren, om vervolgens een lijst terug te koppelen met het aantal kledingstukken, toiletspullen en elektronische apparaten die je nodig hebt voor jouw reis. De app gaat zelfs nog een stapje verder door ook aan jou te vragen welke activiteiten bijvoorbeeld een fietstocht of een chique etentje je van plan bent te ondernemen tijdens jouw reis. Op basis hiervan maakt de app een lijst met spullen waaraan je moet denken als je deze activiteiten gaat doen. Vervolgens kun je jouw lijstje met spullen één voor één inpakken en afvinken in je app! Door deze App hoef je dus nooit meer wat te vergeten en niet bang te zijn voor overgewicht! Pack!

 

Sunrise: “Met deze App stap jij voortaan met het juiste been uit bed”.
Heb jij ook altijd zo’n moeite met vroeg opstaan, dankzij deze app stap je voortaan met het juiste been uit bed dankzij de dagelijkse ochtendmail van Sunrise. Sunrise is een internetapplicatie die informatie van je Facebook, Google Calendar, LinkedIn etc. samenbrengt en het bundelt tot een kort ochtendverslag. E-mails bevatten onder meer weerinformatie en je agenda, waardoor je een goed overzicht krijgt van wat je die dag te wachten staat. Daarnaast zie je ook steeds wie van je vrienden je vandaag een gelukkige verjaardag moet wensen. En ben je meteen op de hoogte van alles. De App is te downloaden voor zowel Ios als Android.

Sun!

 

Cocktailflow: “Maak de lekkerste cocktails door simpelweg op een paar knoppen te klikken”.
Het is bijna weekend en daar moet op gedronken worden. Vandaag hebben we dan ook een App die daar bij past. Namelijk de gratis App Cocktail Flow. Deze app biedt meer dan 250 verschillende cocktail recepten aan. Je vindt er vele cocktails voor allerlei verschillende gelegenheden: voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, moederdag, verjaardag of Kerstmis.

De Cocktail app is heel simpel in gebruik en doormiddel van een paar klikken kom je naar de gewenste recepten. In het hoofdmenu kunt u kiezen uit drie categorieën. Een categorie tropical, alcoholische dranken of alcohol vrij. Heeft u paar ingrediënten en drankjes in huis dan helpt de app u gratis een prima cocktail te maken. De app is te downloaden voor zowel Android Als Ios.
Cocktail!

 

 

Sleeve music: “Handige app om je favoriete artiesten te volgen”.
Sleeve Music is een handige app van Nederlandse bodem waarmee je gemakkelijk je favoriete artiesten volgt én nieuwe muziek ontdekt. De applicatie werd eerder voor iOS en Windows Phone gelanceerd en is er sinds kort ook voor Android. Vanuit het startscherm van Sleeve Music heb je toegang tot ‘My Artists’, een overzicht dat je zelf samenstelt met je favoriete artiesten. Deze kun je importeren vanuit Last.fm of Facebook, maar je kunt Sleeve Music ook je muziekbibliotheek laten doorzoeken. Vervolgens voeg je gemakkelijk artiesten toe die je wil volgen. Vanuit My Artists zie je welke nieuwe tracks er zijn verschenen en welke je kunt beluisteren.

App!

 

Airbnb: “Reis de wereld rond met AIRBNB!”.
Met de App Airbnb, reis jij makkelijk de wereld rond. Airbnb is een betrouwbare community-marktplaats waar mensen over de hele wereld unieke accommodaties kunnen adverteren, ontdekken en boeken. Dit kan online of vanaf een mobiele telefoon. Of het nu een appartement voor een nacht is, een nacht op een yacht, een kasteel voor een week of een villa voor een maand. Voor elke prijscategorie is er wel iets in meer dan 34.000 steden en in 190 landen te vinden. Je kan zowel een slaapplek huren als zelf je huis verhuren, zo kan je op een makkelijke manier wat verdienen aan je woonruimte als je bijvoorbeeld vaak op reis bent. Een erge handige en unieke App. dat ook nog is een hoop geld in de portemonnee scheelt.

 Air!

 

Roomforthought: “De spontane foto’s zijn het leukst!”
Met deze app maak je een toevallig fotodagboek. De app stuurt je eenmaal per dag een bericht waarna je een paar tellen hebt om te kiezen waar je een foto van wilt maken op dat moment. Je kan het fotomoment niet uit stellen en dat het dagboek zo spontaan. De applicatie is te downloaden voor IOS.Room!

 

Hello Vino: “Bij elk gerecht een bijpassende wijn”.
De wereld van de liefhebbers van wijn lijkt heel mysterieus, intimiderend en ondoordringbaar.. maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. De mobiele App Hello Vino, kan jou helpen bij het kiezen om de beste combinatie van wijn-spijs te kiezen, voor elke gelegenheid. De App Hello Vino is te downloaden voor Android gebruikers en is een gratis App.
Hello!

 

Fling: “Met Fling stuur je foto’s naar 50 onbekenden”.
Alweer een App voor foto’s.. maar wel een hele bijzondere. Met Fling weet je namelijk nooit bij wie je foto terecht komt, want je kunt foto’s naar minimaal 5 en maximaal 50 onbekenden sturen. Er is niet eens een mogelijkheid om foto’s naar vrienden te sturen. Om Fling te gebruiken is een account benodigd Daarnaast wil de app toegang tot je locatie, om te kunnen zien waar de Flings vandaan komen. Niet dat het mensen ervan weerhoudt om smerige plaatjes te sturen: de eerste Fling die binnen kwam was een mannelijk geslachtsdeel. Jullie zijn dus bij deze gewaarschuwd. De App is gratis te downloaden voor Ios7 of nieuwer.

Fling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play