X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Martin Garrix populairst

20 October 2016

In Amsterdam is Martin Garrix woensdagavond uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld. De 20-jarige Nederlander voert daarmee de nieuwe DJ Mag Top 100 aan.

Martin Garrix, vorig jaar nog derde achter winnaars Dimitri Vegas & Like Mike en Hardwell, is de jongste winnaar ooit. Garrix kreeg de prijs uit handen van Tiësto. “Vier jaar geleden tweette dit gastje me met de tekst ‘dank dat je me volgt’ en in slechts vier jaar werd hij zo enorm groot”, zo vertelde Tiësto voordat hij de naam van Garris onthulde als winnaar.

“Wauw. Dit is zo gek. Vier jaar geleden, twee jaar geleden, vorig jaar zelfs had ik niet verwacht dat ik op dit podium zou staan”, zo liet Martijn weten waarna hij zijn familie, zijn team, Tiësto als inspiratiebron en zijn fans bedankte.

Armin van Buuren blijft de nummer 4 in de lijst. Daarmee staat hij nu al 15 jaar in de top 5 van de lijst. Tiësto, Oliver Heldens en Afrojack brengen het totaal aantal Nederlanders bij de beste tien op zes. In totaal is 29% van de DJ Mag Top 100 afkomstig uit Nederland.

The Chainsmokers weten terug te keren in de lijst en doen dat op de 18e plaats. Swanky Tunes is de snelste stijger op nummer 27 waar Marshmello de hoogste binnenkomer is op 28. Het duo Nervo zorgt op 45 voor de hoogst genoteerde vrouwelijke act.

full (75)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play