X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Miley Cyrus ‘onderbetaald’ als tiener

29 September 2016

Miley Cyrus werd op 13-jarige leeftijd al een ster toen ze Miley Stewart ging spelen in de serie Hannah Montana. Vanwege het doorslaande succes kwam er merchandising, een concerttour en zelfs een bioscoopfilm. Achteraf voelt Cyrus echter wel dat ze voor haar werk misschien wel te weinig geld heeft gekregen.

“Ik groeide zeker niet verwend op. Ik wilde gewoon op tv zijn. Ik bedoel dat ik op een bepaald moment, en omdat ik dit zeg zullen ze me vast vermoorden, waarschijnlijk de minst betaalde persoon in het team was. Omdat ik simpelweg niet beter wist. Ik had toen alleen maar zoiets van ‘ik kan op Disney zijn. Yeah… dit wil ik doen”, zo liet ze weten in een gesprek met Elle.
Uiteindelijk zocht haar moeder een groep mensen om Miley heen: “Ik ben blij dat, toen ik jonger was, mensen mij beschermden en me in een positie hebben gebracht waarin ik nu zelf bepaal over mijn muziek.”

In het interview werd ook gevraagd wat ze van Mariah Carey vindt: “Ik ben nooit echt een fan geweest. Het draait zo veel om Mariah Carey. Dat is een deel van haar trucje en daar kan ik doorheen kijken. Daarom is ze ook een icoon voor homo’s. Het draait allemaal om wat ze draagt en het gaat om haar.”

Cyrus verraste deze week ook de kijkers van de Ellen DeGeneres-show. Woensdag nam ze het programma van Ellen over omdat die ziek was: “Hallo allemaal. Dank jullie. Ik ben Ellen DeGeneres. Natuurlijk niet. Ik weet dat iedereen kwam om Ellen te zien dus ik ga mijn best doen om jullie allemaal blij te maken”, zo opende ze.

full (56)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play