Dit weekend hebben justitie en politie met veel machtsvertoon controles uitgevoerd

Volg Dolfijn FM op Twitter en blijf op de hoogte van alle laatste acties, nieuwtjes en programma's!

Showbizz

Test here:
vrijdag 08 januari 2010 15:22
Russell Brand en zijn kersverse verloofde Katy Perry trouwen volgens vrienden binnen zes maanden. De twee tortelduifjes, die zich enkele dagen geleden verloofd hebben, zijn al druk bezig met het plannen van de grote dag. Dat beweren ingewijden in de Britse boulevardkrant The Sun.
Brand zou zijn manager al aangewezen hebben als getuige. De komiek ging tijdens een vakantie in India op zijn knieën voor de 'I kissed a girl'-zangeres. Zijn manager zou al in de pen zijn geklommen voor zijn speech.
De trouwerij belooft volgens The Sun een waar sterrenspektakel te worden. Het blad voorspelt dat onder meer Noel Gallagher, Rihanna en Taylor Swift op de gastenlijst staan. Brand plande zijn aanzoek tot in de puntjes. Hij vroeg Katy ten huwelijk in een luxe hotel. "Hij had een speciaal, intiem diner georganiseerd", klapt een hotelmedewerker uit de school. "De tafel stond in de tuin, die bezaaid was met kaarsen. De butler had op verzoek van Russell een diamanten ring verstopt tussen de bloemen. Toen Katy de ring zag, vroeg Russell haar ten huwelijk. Ze zei meteen 'ja'

Vertel het aan je vrienden
 

Misschien ook interessant

© Dolfijn FM Curacao | Web design by DGF Caribbean