X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Ook Madonna stemt bloot

29 September 2016

In navolging van Katy Perry heeft ook Madonna te kennen gegeven ‘bloot te gaan stemmen’.

Deze week deed Katy Perry een oproep aan alle Amerikaanse burgers om op 8 november bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen te gaan stemmen. Haar aanpak: ‘het maakt niet uit welke kleding je draagt… als je maar gaat’. Daarop plaatste de zangeres een filmpje online waarin ze zonder kleding naar de stembus gaat.

Madonna was duidelijk onder de indruk van Katy Perry en besloot een bericht met dezelfde strekking te plaatsen op haar Instagram: “Ik stem bloot met Katy Perry!”, zo schreef ze. Daarbij maakte ze ook haar politieke voorkeur kenbaar: “Stem op Hillary. Ze is het beste dat we hebben!”, zo voegde ze toe. De foto die Madonna plaatste was precies zo afgesneden dat geen details zichtbaar waren.

Een dag nadat de foto online verscheen verwijderde Madonna de foto weer. Wel voegde ze een andere foto toe waarop ze meer politieke kleur liet zien: “Ik stem voor intelligentie. Ik stem voor gelijke rechten voor vrouwen en alle minderheden. Vrouwen houden de wereld draaiende en moeten nu opstaan en elkaar steunen”, aldus de 58-jarige zangeres.

full (55)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play