Epidemioloog: 'Er moet meer actie worden ondernomen tegen chikungunya'

Volg Dolfijn FM op Twitter en blijf op de hoogte van alle laatste acties, nieuwtjes en programma's!

Programma's

Test here:

Vesta1 cutDe koffie is altijd vers in Dwars door de Morgen, iedere werkdag van 9 tot 12, een gezellig programma dat voor de nodige arbeidsvitaminen zorgt.

Beetje bijkletsen over de laatste nieuwtjes uit muziekland, het spel raad de plaat spelen, plaatje aanvragen of je horoscoop weten, het zijn maar een aantal ingredienten van Dwars door de Morgen.


Maandagmorgen is voor de meeste mensen een nare morgen, ze kunnen niet uit hun bed komen en hebben geen zin om te werken, nou dat geldt niet voor Vesta, die heeft nooit last van een ochtendhumeur (ahum) en op maandag sleept ze je met extra veel energie door die eerste werkochtend van de week heen!

Dinsdagochtend krijgen we vanaf de redactie van de Telegraaf van Hoofdredacteur Babbette Wieringa een update van de laatste vrouwennieuwtjes.

Het is iedere woensdag weer erg gezellig in de studio van Dolfijn FM, Reyanne van Dolphin Academy komt langs en verteld het een en ander over dolfijnen als jij daarna haar vraag juist weet te beantwoorden maak je kans op een dolphin encounter. En keer per maand geven ze zelfs een dolphin swim weg!

Op donderdag belt ze met top-paparazzofotograaf Edwin Smulders, onze correspondent van de Story uit Nederland, om te informeren hoe het met de BN-ers gaat en wat er weer allemaal voor sappigs aldaar gebeurt.

Heb je een lege agenda in het weekend en geen idee wat je nou weer moet gaan doen? No worries, Tony Castro en Vesta vullen hem op vrijdag voor je in zodat je je geen moment hoeft te vervelen in het weekend.

Zie je de dag even niet zitten? Maak je geen zorgen Vesta sleept je dwars door de morgen heen!
 


Vertel het aan je vrienden
 
© Dolfijn FM Curacao | Web design by DGF Caribbean