X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Rihanna is Global Ambassador

26 September 2016

Rihanna heeft er een handje van om te laat op het podium te verschijnen. Ook dit weekeinde tijdens het Global Citizen Festival.

Het festival bracht dit jaar opnieuw grote namen met onder meer Major Lazer en Metallica Ook Usher bracht een verrassingsoptreden. Demi Lovato nam in New York het optreden van Selena Gomez over die vanwege haar gezondheid verstek moest laten gaan.

Terwijl fans moesten wachten op Rihanna deed Chris Martin een verrassingsoptreden met Eddie Vedder. Ze speelden Nothingman (Pearl Jam), Don’t Dream It’s Over (Crowded House) en People Have The Power (Patti Smith). Nadat de twee van het podium waren verdwenen bleek Rihanna nog niet klaar, waarna Martin opnieuw op het podium verscheen. Hij maakte grapjes over het feit dat Rihanna te laat was en deed een extra nummer met Raspberry Beret van Prince.

Rihanna zei geen woord over haar late verschijning: “We zijn allemaal wereldburgers. Zelf kom ik ook van ver, van Barbados. Er zijn mensen overal ter wereld die hulp nodig hebben”, zo begon ze.

De 28-jarige superster is inmiddels uitgeroepen tot Global Ambassador voor de Clara Lionel Foundation. De stichting zet zich in voor 250 miljoen kinderen in de armste gebieden ter wereld om een opleiding te kunnen volgen. “Alle kinderen moeten, overal, de mogelijkheid hebben een gedegen opleiding te volgen. Door samen te werken weet ik dat we onze inspanningen kunnen vergroten en miljoenen kinderen toegang tot onderwijs te kunnen verzekeren”, zo liet ze weten in een verklaring.

full (50)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play