X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Selena Gomez inspireerde Britney Spears

29 September 2016

Voor haar nieuwe album Glory heeft Britney Spears inspiratie gehaald uit de aanpak van Selena Gomez met haar Revival Tour.

“Ik hou gewoon van haar muziek. Ik denk dat ze echt goed is. Dus was ik echt, echt geïnspireerd door haar werk”, zo onthulde Britney in een gesprek met de Belfast Telegraph. De zangeres was deze week voor het eerst in vijf jaar weer te zien op een podium in het Verenigd Koninkrijk met een optreden op het Apple Music Festival. Ondertussen zou het met Selena Gomez een stuk minder goed gaan, de zangeres zou opgenomen zijn in een kliniek vanwege gezondheidsproblemen en volgens een insider van Radar zal ze daar ruim zestig dagen verblijven.

Voor Britney Spears was er nog een kleine verrassing op het Apple Music Festival. Waar ze al jaar-en-dag dezelfde danser achter zich heeft als ze een ‘backflip’ doet, stond er nu een nieuwe danser. Britney had dat niet verwacht en besloot haar beweging af te breken. “Dat ging niet lekker”, zo vertelde ze achteraf aan de BBC. “Het was een nieuwe jongen. Het was niet zijn eerste dag maar wel de eerste keer dat hij mijn rug aanraakte. Ik kon het gewoon niet. Eigenlijk is hij veel gespierder dan de jongen die me normaal helpt en dus zou ik juist veel zelfverzekerder moeten zijn.”

full (57)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play