X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Tourist Highlights

2 March 2016

Te gast op Curaçao? Dan vliegen de toeristische aanbiedingen je vast om de oren! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de beste, mooiste en gaafste toeristische trekpleisters van ons eiland. Je hoort ze op de radio en leest ze hier rustig na. Meer weten? Neem gerust contact op via onze Facebook pagina.

 

Rondje Westpunt

Curacao-PJ2-PA3FYS-DXNewsEen bekend uitje op Curacao is het rondje westpunt. Je rijd dan met je huurauto naar de westkant van het eiland via de noordelijke route. Onderweg neem je een kijkje bij Boca Tabla en nadat je door het Christoffelpark gereden bent ben je op westpunt. Dan kies je op de weg terug een heerlijk strandje uit om te genieten van de helderblauwe zee. Een rondje westpunt, een echte aanrader.

 

Kunuku Aqua Resort

kunuku-aqua-resort-photoWat dacht je van een dagje zonder strand? Maar mét heel veel water, zwembaden en… glijbanen. Kunuku aqua resort, op de weg naar Willibrordus heeft een heerlijk dagje uit voor de kids, met hele lange en hele snelle glijbanen, twee verschillende zwembaden en meerdere speeltuinen. En om te eten frietjes en andere lekkere snackjes! Kunuku aqua resort, aan de weg naar willibrordus, richting westpunt.

Voor meer info check de Kunuku Aqua Resort website

Mambo Beach BLVD

curacaobb1De Mambo Beach Boulevard combineert de leukste activiteiten: een dagje strand en winkelen! De boulevard heeft een grote hoeveelheid winkels en restaurants. Shoppen voor kleding, souvenirs, slippers of eilandtours, het is er allemaal, maar je kun took uit eten, of even een snackje halen. En op het prachtige lange strand kun je heerlijk liggen of wandelen.

Voor meer info check de Mambo Beach BLVD website

Klein Curaçao

474939303Kinderen voor Kinderen zong er al over: op een onbewoond eiland, daar zou ik willen zijn. Klein Curacao biedt puur natuur, een lang wit strand en kraakhelder water. Met Mermaid Boattrips vaar je er in anderhalf uur heen en krijg je ook nog eens een uitgebreide lunch in hun schaduwrijke beachhut. Op Klein Curacao kun je ook prachtig snorkelen en duiken. Lekker genieten van een dagje onbewoond eiland, doe je met de Mermaid.

Voor meer info check de Mermaid website

Powerboat Caribbean

powerboat caribbeanCuraçao zien vanaf het water is een hele ervaring. Prachtige plekken langs de zuidkust, mooie baaien met lange stranden de duurste huizen aan het Spaanse Water. En dat bekijken vanaf een 600 PK powerboat. De ideale combinatie tussen sightseeing en een adrenaline-ervaring. Powerboat Caribbean biedt de trips aan, de adrenaline maak je zelf aan.

Voor meer info check de Powerboat Caribbean website

Golfen aan het strand

blue bay golfEen dagje strand én golfen, een ideale combinatie! De Golfbaan van Blue Bay heeft 18 prachtige holes waarvan een paar vlak langs de Caribische zee. Dat in combinatie met een heerlijke stranddag is een bijzonder dagje uit. Blue Bay heeft ook een restaurant en een sunset bar, dus ga eens een dagje golfen en naar het strand en kom erachter dat 1 dag Blue Bay eigenlijk niet genoeg is

Voor meer info check de Blue Bay website

Hato Caves

HATO_CAVES_,_CURACAOTijdens een vakantie op Curaçao mag ‘n bezoek aan de grotten van Hato niet ontbreken. Maak een tour met een gids door de prachtig verlichte grotten en laat je verrassen door dit bijzondere stuk Curaçaose historie. De grotten van Hato vind je tegenover de luchthaven en zijn elke dag open van negen tot vier.

Voor meer info check de Hato Caves website
 

Crazy Tours

img-uncle-harrys-crazy-toursOp een avontuurlijke manier de geheime plekjes van Curacao ontdekken? Dat doe je met Crazy Tours! Ga mee op een offroad avontuur of relaxed met een luxe tourbus het eiland over. Crazy Tours rijdt al vanaf twee quads en natuurlijk kan je nog even gezellig na-borrelen met de Curacaose Medicine Drinks.

Voor meer info check de Crazy Tours website
 

Blue Skies Helicopters

HATO_CAVES_,_CURACAOBekijk Curaçao eens van een hele andere kant, van boven: met een Blue Skies helicoptertour zie je unieke plekken en heb je een geweldige ervaring. Je kunt verschillende tours maken; je kunt je zelfs op Klein Curacao laten afzetten en ophalen. Bekijk Curacao op een bijzondere manier: vanuit de lucht met Blue Skies Helicopers

Voor meer info check de Blue Skies Helicopters website

Comments are closed.


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play