X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Voorlopig geen ‘nieuwe’ Prince-nummers

21 September 2016

Voorlopig zal er nog een muziek worden uitgebracht van Prince, ondanks het feit dat er enorm veel muziek aanwezig is in de kluizen van het complex van de overleden zanger.

Prince had altijd al de wens dat zijn landgoed na zijn overlijden zou worden opengesteld voor publiek. Dat gaat op 6 oktober gebeuren. Vier maanden voor zijn overlijden verstuurde Prince e-mails met daarin details over hoe hij in de toekomst zou willen dat Paisley Park zou worden opengesteld. “Hij voorzag niets. Hij wilde altijd al dat zijn fans hier kwamen. Hij liet ons een groot plan na”, zo vertelde een bron aan Rolling Stone.

Nog steeds worden op het landgoed bijzondere items gevonden variërend van kledingstukken tot een boek met handgeschreven teksten en een geheime ruimte met videobeelden. Op korte termijn wordt er geen nieuwe muziek van Prince uitgebracht. Susan Rogers, die jarenlang de techniek voor Prince deed, maakte dat bekend. “We moeten dit met liefde en zorg aanpakken. Sommige fans hebben me geschreven en gesmeekt dat zijn materiaal niet moet worden aangepast.”

full (39)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play