X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Wat doet Justin Bieber nu weer…?!

29 September 2016

Tijdens zijn verblijf in Europa houdt Justin Bieber er wel hele rare gewoontes op na.

Deze week verscheen er via Twitter een filmpje van de 22-jarige zanger online terwijl hij op straat wandelt in de richting van een paar omstanders. Die hebben de zanger inmiddels ontdekt en roepen zijn naam. De zanger reageert vervolgens richting de enthousiastelingen en het is niet helemaal duidelijk of hij nu zegt ‘you guys suck’ of ‘you guys stop’. Duidelijk is wel dat hij niet heel erg vriendelijk wilde overkomen.

Een aantal Beliebers kon de opmerking niet waarderen maar ook gingen er geluiden op over het feit dat kort voor deze opname juist iets naar de Canadese zanger was gegooid.

Tijdens zijn optreden in Finland, afgelopen maandag, kwam Bieber ook al niet al te netjes over. De zanger gaf de bezoekers op de eerste rij een onbedoeld cadeautje nadat er van alles uit zijn neus vloog toen hij moest niezen bij de uitvoering van What Do You Mean?

Eerder deze maand ontstond er in Duitsland bijna een gevecht toen een enthousiasteling probeerde de zanger aan te raken en zijn beveiliger de fan tegen de grond werkte.

Begin komende maand is Justin Bieber in onze buurt met op 5 en 6 oktober optredens in het Antwerpse Sportpaleis en op 8 en 9 oktober zijn GelreDome-concerten.

full (54)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play