X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Wereldhit Celine Dion was eigenlijk een demo

19 September 2016

Voor Céline Dion was René Angélil de man van haar leven. De 48-jarige zangeres gelooft niet dat er ooit een andere liefde gaat komen.

“Hij is de enige man die ik in mijn leven heb gezoend. De enige man met wie ik ooit een date had. Hij is de enige man in mijn leven, punt”, zo laat Céline Dion weten in een gesprek met Yahoo! Global News. “Ik ben nog ver van zelfs maar even ergens anders aan denken. Op de vraag of ze ooit nog een andere grote liefde in haar leven zal krijgen, zegt ze: “Vandaag, om een echt antwoord op die vraag te geven, zou ik nee zeggen.”

Vooral de animatiefilm Up heeft het gezin geholpen bij de verwerking van het verlies van René Angélil: “Ik zei ‘kinderen ik moet met jullie praten’. Ik sprak met ze over de film. ‘In welke film ging Ellie dood’, waarop ze zeiden: ‘Ellie ging dood in de film Up’. Dat was het moment waarop ik zei ‘Nou, ik will jullie zeggen dat papa nu bij Ellie is. Hij ging naar boven’.”

Over haar wereldhit My Heart Will Go On liet ze weten dat het René was die de opname doorzette, want zelf zag Dion het nummer niet zitten. “Dus die dag, en ik had mijn stem niet eens opgewarmd, nam ik een zwarte koffie met suiker en begon ik het nummer te zingen. Voor ons was het slechts een demo. Ze gebruikten die versie en bouwden er een orkest om heen.”

full (38)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play