X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

GERRIT ‘CUCHICUCHI’ WON DE SPECTARULAIRE VALENTIJNS LUNCH

9 February 2012

In de week voor Valentijnsdag speelden we om een van de mooiste prijzen die je je kan wensen voor Valentijn: een romantische lunch voor twee personen op Klein Curacao! Mi Cuchicuchi, oftewel Gerrit, won deze prijs en ging samen met zijn geliefde per helicopter van Blue Skies naar het onbewoonde eiland toe, daar werden ze ontvangen door hun eigen butler die hun een picknick-lunch van Osteria Rosso en een flesje Laurent Perrie aanbood. Na een geweldige middag gingen ze met de supersnelle rhib van Powerboat Caribbean weer terug naar Curacao. Hoe ze het hebben gehad zie je hier in de aftermovie:

 

 

10 responses to “GERRIT ‘CUCHICUCHI’ WON DE SPECTARULAIRE VALENTIJNS LUNCH”

 1. Anne-Sophie says:

  Wil graag m’n vriend Lauren opgeven! Zijn koosnaam is Banana.. Komt omdat hij mij altijd z’n Druikfe noemt.. Omdat ik gek ben op druiven.. Zijn telefoonnummer is 5225158.. Hoop dat we nog mee kunnen doen! Lijkt me fantastisch 🙂 xx

 2. Lauren van Suylekom says:

  Wil graag mijn vriendin Anne Sophie Boogaard opgeven. Haar koosnaam is ook wel Druifke maar dan met een Belgisch accent 😉 haar telefoonnummer is 5205944!

 3. Stephanie W says:

  Hoi Dolfijn fm!
  Ik wil graag mij en m’n vriend opgeven,
  ik noem hem altijd “Fatty Whopper” omdat hij altijd aan het eten is 🙂
  Zijn nummer is +599 96982167

  Groetjes,
  Stephanie

 4. David says:

  Hii,

  Mijn gelieve noem ik: “Doña Mandona”.

  Apesar ku e ke tuma tur desishon tog na final ta na nos bienestar. Mi ta hopi kontentu ku e la drenta den mi bida net na e momentu apropia. P’esei riba e dia di San Valentino lo ta hopi leuk pami sorpres’ e ku e lunch aki pa gradisie pa tur loke ela hasi pami.

  Haar telfnr : 664-1018

  Groetjess

  David

 5. Job says:

  Koosnaam van mijn vriendin is kachoep! Bel haar maar op om te vragen hoe dat ontstaan is. Haar telefoonnummer is 0031623043974.
  Groetjes Job

 6. xxx says:

  Hoi,

  Super aktie!!!

  Mijn grote schat heet xxx en haar telefoonnummer is xxx.

  Haar koosnaampje is Zonnetje. Altijd vrolijk en daarom gaan we ook nog 23 maart trouwen op ons mooie eilandje.

  Succes met de uitzendingen!!

  Groet,
  xxx

 7. xx says:

  Mijn geliefde noem ik Chicken wing, omdat ze daar een grappig dansje/liedje mee heeft bedacht! Het telefoonnummer is xxx

 8. Jennifer Tiekstra says:

  Ik wil bij deze graag mijn geliefde Niels Leeuwerik opgeven, omdat hij zijn werk in Nederland heeft opgezegd en alles heeft achtergelaten om met mij mee te gaan voor mijn stage hier op Curaçao. Ik ben hem hiervoor super dankbaar en gun hem deze valentijnslunch dan ook meer dan wie dan ook!

  Mijn koosnaam voor hem is ”rupsje”. Ik weet niet eens meer hoe we erop kwamen, maar dat zeggen we al meer dan drie jaar 🙂

  Zijn telefoonnummer is: 0031623240922

  Liefs,

  Jennifer

 9. Caroline says:

  Leuk!! Maar HOE of WAAR kan ik zijn koosnaam doorgeven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play