X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

Adverteren

Vier redenen waarom adverteren bij Dolfijn FM voor u interessant is

In een medialandschap waarin u tientallen manieren heeft om te adverteren, zijn wij ervan overtuigd dat Dolfijn FM een onmisbare rol speelt om uw bedrijf of product in de spotlights te zetten, en zodoende uw omzet te vergroten / uw doel te bereiken. Lees hier 4 redenen waarom Dolfijn FM voor u de juiste keuze is om te adverteren.

1. Dolfijn FM is betrouwbaar

Uit doelgroeponderzoek komt naar voren dat termen als ‘betrouwbaar’, ‘positief’ en ‘professioneel’ begrippen zijn waar velen op Curaçao Dolfijn FM mee associëren. Na zeventien jaar historie heeft Dolfijn FM een zeer sterke band met haar luisteraars en vormt Dolfijn FM een belangrijk en vertrouwd onderdeel van hun dagelijks leven. Hoort de luisteraar uw commercial op Dolfijn FM, dan zal deze daar snel positieve associaties mee hebben. Tijdens het ontbijt, in de auto, op het werk of in winkels. Dolfijn FM is overal.

2. Luisteraars die besteden

Dolfijn FM is de grootste radiozender onder Europese Nederlanders op Curaçao, waarvan velen een goede baan hebben en een bovengemiddeld bestedingsniveau. Maar vergis u niet: bekende programmamakers op Dolfijn FM zoals Desmond Baidjoe en José de Bruin spreken ook veel geboren Curaçaoenaars aan, net als de muziek die voor een belangrijk deel van Curaçaose bodem is (van Ephrem J tot Area51 tot Kris Berry). Ook deze groep, die graag naar Nederlandstalige radio luistert, heeft vaak een hogere opleiding afgerond en een goede baan.

3. Dolfijn FM denkt met u mee

Wat is de boodschap die u wilt overbrengen? Wilt u naamsbekendheid en ‘top of mind’ worden bij uw doelgroep? Biedt u juist iets exclusief aan, waar iedereen van moet weten? Of organiseert u een evenement / kortlopende actie waarvoor mensen snel in actie moeten komen? Bij Dolfijn FM wacht een klein team aan reclameschrijvers op u, die in overleg met u precies weten hoe ze uw potentiele klanten het beste kunnen aanspreken. Als uw product past binnen de programma’s van Dolfijn FM, kan Dolfijn FM met speciale promotionele acties opzetten om uw doelgroep nóg beter te bereiken.

4. Radio blijft een sterk medium

Zegt u zelf: worden we niet overspoeld met advertenties in kranten en uitnodigingen op Facebook? Hoeveel aandacht schenkt u er nog aan? Reclame op de radio beklijft. Die sterke slogan, het muziekje dat in je hoofd blijft zitten, de opvallende openingszin van de commercial; allemaal voorbeelden die de meerwaarde van radio bevestigen. Daarnaast: iedereen kan reclame maken op Facebook, maar reclame op de radio gaat net een stapje verder en geeft uw bedrijf / product een professionelere uitstraling. Vrijwel alle radiocommercials op Dolfijn FM worden bovendien door professionele voice-overs in Nederland ingesproken. De productie van een commercial duurt daardoor soms enkele dagen langer dan bij andere zenders, maar het resultaat klinkt veel beter.

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen of om vrijblijvend te komen brainstormen over de mooie en leuke mogelijkheden en kansen die adverteren op de Dolfijn FM u biedt.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een afspraak of direct een passende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op.

Britt Schilleman 
(+5999) 4610973
(+5999) 565 5999
sales@dolfijnmedia.com

Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play