X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02
Ruud-Zegwaart-Kleur

Ruud Zegwaart

alle DJ's

Ruud (15-11-1966) is naast DJ eigenaar van het interior design bedrijf LOT1038. Je ziet hem regelmatig draaien op beachclubs en feesten. De funky grooves & classics die hij draait zijn een feest der herkenning. Zijn show “Soul Grooves” noemt Ruud zijn cadeautje aan de bewoners van de eilanden. Als professional in de muziekindustrie heeft hij vooral in Duitsland bij platenmaatschappijen gewerkt. Ook heeft Ruud platen geproduceerd, labels en studio’s gehad, alles in de dancescene. Sash! & DJ Quicksilver waren eind jaren 90 voor Ruud het hoogtepunt in zijn muzikale loopbaan.

Voor zijn bedrijf zoekt de globetrotter passievol naar mooie producten. Vernieuwende ontwerpen, gave kleuren en bijzondere vormen doen zijn hartje sneller kloppen. Het relaxte van de Caribbean zorgt voor de balans. Zijn dochter heet Lotje en Ruud woont samen met zijn vriendin Debby en Zorro de kat.

Op donderdagavond neemt Ruud Zegwaart je in SoulGrooves mee op reis van de historie van de soul en funk, via de disco naar de beats en grooves anno nu.

Shows

Soul Grooves / do / 7-9PM

Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play