X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02
Willem-Blankenburg-Kleur

Willem J. Blankenburgh

alle DJ's

Willem heb je misschien weleens gezien op een podium met een gitaar. Hij speelde bij bands als Los Presidentes en Diverse Sauzen (waarmee hij de hit Chillen op de Antillen maakte) en begeleidde Barry Hay, Shirma Rouse, Giovanca, Gigoloko, Junior Tecla en vele anderen. Zijn dayjob is echter reclamemaker. Veel campagnes op het eiland komen uit zijn creatieve koker.

Willem is altijd op zoek naar nieuwe muzikale kicks. Die deelt hij met je in zijn programma ONGEHOORD, vaak in gezelschap van bekende muzikale gasten. Elke dinsdagavond word je getrakteerd op een selectie van gloednieuwe, verrassende, obscure, maar altijd ongehoord lekkere platen.

Al vaak bleken dit de hits van morgen. Kneiters als Daft Punk’s Get Lucky, Pharrell’s Happy, en Disclosure’s White Noise beleefden in ONGEHOORD hun absolute Curaçaose radiopremière, lang voordat ze de charts bereikten. Maar daarnaast hoor je bij Willem net zo makkelijk underground hiphop, Japanse reggae, Tunesische funk of het radiodebuut van een mooie lokale productie. Honing voor avontuurlijke oren!

Shows

Ongehoord / di / 7-9PM

Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play