X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Kleine autoverhuurders toch geweerd van Hato

8 May 2015

Alleen autoverhuurders die een contract hebben met de luchthaven mogen passagiers afhandelen op Hato. Dat heeft de rechter in hoger beroep bepaald, aldus het Antilliaans Dagblad. Alle andere autoverhuurders mogen hun klanten niet brengen en halen. Volgens de rechter is het regelen van autoverhuur op de luchthaven noodzakelijk om overlast te voorkomen en daarom mag Hato andere autoverhuurders weren. Die krijgen nu 6 weken de tijd om met de luchthaven een alternatief te bespreken. Daarna kunnen ze een dwangsom van 2500 verwachten, als ze hun klanten toch komen brengen en halen.

2 responses to “Kleine autoverhuurders toch geweerd van Hato”

  1. Tatjana says:

    Dat is echt onzin. Zo steunt de overheid op deze wijze de abnormaal hoge toeristische prijzen die in totaaaal niet in verhouding staan tot de lokale Antiliaanse gulden.

    Als een toerist zelfstandig vooraf online boekt bij een autoverhuur heeft hij al het recht om zelf te kiezen voor een kleiner autoverhuurbedrijf die hem komt halen.

    Wellicht kan TSA hier juist iets van leren en de prijzen voor lokalen schappelijker maken zodat ze meer klanten krijgen, en hoeven ze ook niet zo gierig meer te doen voor die paar mensen die kiezen voor een kleiner autoverhuurbedrijf.

  2. Berny says:

    tsja, vervelend, wat moet ik nu tegen mijn klanten zeggen, neem maar een dure taxi… prijs kwaliteit verhouding willen we hoog houden in de auto verhuur, ook een stukje service wil je bieden, want daarom komen mensen bij je terug. Nu maar brainstormen voor een oplossing die de klant past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play