X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

Man met wapen aangehouden

5 June 2020

De politie heeft maandag een jonge man aangehouden met een illegaal vuurwapen. Even daarvoor hadden getuigen een man gezien met een vuurwapen bij een snèk in de omgeving van Berg Altena. Een politiepatrouille ging op zoek en vond de verdachte de Bergstraat. Bij het zien van de agenten gooide gij het wapen in een tuin en zette het op een lopen. Ver kwam hij niet. De verdachte is een 20-jarige man, die voorlopig vast zit, zolang het onderzoek duurt.

One response to “Man met wapen aangehouden”

  1. Mike says:

    Wij hebben een vakantie geboekt van 2 weken vanaf 13-08-2020 as. naar Curaçao

    Ik kan u melden dat wij met een knoop in onze maag een stijging van criminaliteit waarnemen op Curaçao, helaas is kosteloos annuleren geen optie anders hadden we dit zeker gedaan.

    Kunnen wij nog veilig over straat op Curaçao zonder meteen aangevallen te worden door criminelen of mensen die denken dat wij blanke racisten zijn?
    We horen hier berichten van mensen die berooft zijn en overvallen nadat ze het strand hebben bezocht, in de ventielen van de banden van de auto had met een klein steentje geplaatst zodat de banden langzaam leeglopen, eenmaal op weg komt de auto stil te staan waarna men wordt berooft. Huiveringwekkend!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play