X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

Man overleden bij Madero Ocean Club

22 September 2022

Een man is afgelopen nacht overleden bij de Madero Ocean Club op Mambo Beach. Dat meldt de Extra. De politie kreeg rond 2.00 uur ‘s nachts een melding binnen. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten de inmiddels overleden man aan. Politiewoordvoerder Maurits Rosalina meldt dat de identiteit van het slachtoffer bekend is, maar dat er voor is gekozen om eerst alle familie op de hoogte te brengen voor de naam van de man in de pers verschijnt. Rosalina geeft aan dat hij nog niet kan zeggen of het gaat om een geweldsdelict of een overlijden door andere omstandigheden.
Madero Ocean Club verklaart het volgende over het incident in hun zojuist gepubliceerde statement:

“Via deze weg willen we het volgende verklaren over het incident vannacht bij de entree van Madero Ocean Club, waarbij een dodelijk slachtoffer is gevallen. Onze gedachten gaan uit naar het slachtoffer en zijn familie.

Gisternacht sloot Madero Ocean Club – vanwege de regen – rond 01:00. De naastgelegen Club Live 973 was open en omstreeks 01:30am uur ontstond er een discussie tussen het securitypersoneel en een toerist uit Ecuador.

Momenteel is het incident in onderzoek en wij zullen de resultaten van het politieonderzoek afwachten. Uit respect naar het slachtoffer hebben wij besloten om vrijdag en zondag geen events te organiseren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play