X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

Nieuwe muziek op Dolfijn

2 November 2020

De dikste tracks hoor je op Dolfijn! Elke week voegen we de wat, ons betreft, beste platen voor je toe zodat jij altijd lekker naar huis gaat, goed op het strand gaat of fijn aan het werk.

Netsky – Let Me Hold You
Boris Daenen, dat is de echte naam van Netsky. De Belgische DJ en producer ontleent zijn naam aan een computervirus. Toen hij begon met muziek maken (in 2009) was het virus was een soort mythe en zou je binnenhalen als je illegaal muziek zou downloaden. Voor Netsky zo’n toffe inspritatiebron dat hij bedacht om het zijn artiestennaam te maken. Alhoewel de Belgische DJ al een hit had in thuisland Belgie kennen wij op Curaçao en Bonaire hem nog niet zo goed. Daar komt nu verandering in: het catchy Let Me Hold You is deze week de Dolfijn FM Dancetrack.

Shawn Mendes, Justin Bieber – Monster
Allebei uit Canada, allebei ontdekt via Youtube en allebei als tiener mega beroemd: de levens van Shawn Mendes en Justin Bieber komen griezelig overeen. Het nummer gaat dan ook over een gezamenlijke angst: die om te falen. Waar de Biebs regemaltig in het nieuws was omdat hij zich misdroeg is Shawn een soort ideale schoonzoon, maar dat betekent niet dat ze niet allebei de druk ervaren van het ‘bekend zijn’. Monster is de tweede single van het aankomende album van Shawn ‘Wonder’.

Tones And I – Fly Away
In tegenstelling tot haar wereldhit ‘Dance Monkey’ heeft ze deze niet geschreven in dertig minute in een donkere kast: Fly Away is de nieuwe track van Tones And I. Ze draagt de plaat op aan alle dromers, mensen die willen wegvliegen en niet perse in de maatschappij lijken te passen. Dat op een super toegankelijke en dansbare plaat lijkt haast tegenstrijdig. Met een kort a capella intro, een fijn gitaardeuntje compenseert ze de zware tekst en is het vooral een erg goed radioliedje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play