X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

Nu adverteren? Slim!

18 May 2020

Dus je denkt er over na om te gaan adverteren op de radio? Slim. Want juist in deze onzekere tijden wordt je commercial beter beluisterd en dat tegen lagere reclametarieven. Nu al overtuigd? Vraag dan meteen een offerte aan via sales@dolfijnmedia.com of lees hieronder meer:

Beter beluisterd

Uit recent onderzoek in Nederland blijkt dat mensen massaal aan de radio gekluisterd zitten. In deze bijzondere Coronatijden is iedereen op zoek naar betrouwbaar nieuws, maar ook naar afleiding en entertainment. En laat dat nou net de gouden combinatie zijn van radio. Door deze (nog) betere luisterdichtheid is het interessanter dan ooit om te adverteren bij Dolfijn FM. Meer mensen horen je commercial voorbij komen en horen dat ze juist moeten kopen/eten/slapen bij jou!

Ondersteun je locals

Dat is precies wat we van plan zijn. Zoveel mogelijk mensen laten horen dat ze bij jou moeten komen eten/slapen/kopen. Want helaas is er (voorlopig) nog geen toerist te bekennen op de eilanden. Maar het biedt ook mogelijkheden: laat de locals juist nu kennis maken met je bedrijf of dienst en zorg er voor dat ze in betere tijden blijven terugkomen. Daarom hebben we een op Dolfijn FM een speciale ‘corona rubriek’ in het leven geroepen. Niet iedereen heeft nu het budget het om een volledige campagne af te sluiten, maar misschien wil je wel dat we aandacht aan je besteden. Na veel vraag hebben we daar iets op bedacht. Tijdens onze prime time programma’s en op de tijden waarop we weten dat er veel mensen in de auto zitten (8.15 en 17.45) zenden we een aparte ‘corona-rubriek’ uit. Dat is een aparte rubriek aan commercials waar jij tegen lagere tarieven gebruik van kan maken.

Kennis maken met Dolfijn

Zo kun je tegen een lager tarief kennis en in een light vorm maken met adverteren op de radio. Omdat we zeker weten dat je dan ervaart wat voor effect en voordelen het heeft om op de radio en specifiek bij Dolfijn FM te adverteren. Op die manier hopen wij samen deze crisis door te komen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via sales@dolfijnmedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play