X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

PAS OP! Keer je slippers niet om!

8 August 2018

PAS OP! Keer je slippers niet om. Brengt super veel ongeluk! Tenminste als je op Curacao bent.

We zijn met z’n allen een bijgelovig volkje. Maar, bleek onlangs uit onderzoek daar is eigenlijk helemaal niets mis mee: het kan zelfs gezond zijn! Het helpt je angsten te verminderen en zorgt voor geruststelling. Maar toch… Voor de zekerheid stellen we toch maar even een lijstje voor je op wat je een behoorlijke bak ongeluk kan brengen op Curacao.

1. Zet je tas niet op de grond

Misschien heb jij dit wel eens gedaan. Je tas op de grond gezet. Wedden dat je heel raar bent aangekeken? Je zet nooit, maar dan ook NOOIT, je tas op de grond op Curacao. Algemeen bekend: Dan loopt je geld eruit.

Money

2. Keer je slippers niet om

“Bòltu bo slòf. Asina bo ta yama morto.” Die zin wel eens gehoord als je voordat je binnenkomt netjes je slippers wil uitschoppen? ‘Keer je slippers om en roep de dood’. Ja… Gezellig is anders. Als je je slippers omkeerd kom de dood je halen.

Slippers

3. Na 0.00 uur? Dan achterstevoren het huis in

Beetje raar is deze wel en heeft van alles te maken met boze geesten. Als je voor 0.00 uur je huis verlaat en na 0.00 uur weer binnenkomt, schijn je dus achterstevoren het huis in te moeten lopen. Anders neem je de boze geesten van de nacht mee.

Achteruit

4. Zwanger = niet in zee

Meisje ga je zwemmen? Terwijl jij met je bolle buik eindelijk de zee in wil duiken. Dat wordt afgeraden. De zee zou je kind dan zomaar eens te vroeg kunnen komen halen.

Zwemmen

5. Zwarte vlinder is game-over

Zie je een grote zwarte vlinder op de porch of in je huis? Dan betekent het dat er iemand in je omgeving zal overlijden.

Vlinder

Wij gaan vanavond toch voor de zekerheid achterstevoren, met een tas op de schouder en met slippers ons huis in. En daar zijn we niet de enige in. Wist jij dat ook supersterren last hebben van bijgeloof? Zo is Taylor Swift overtuigd dat het getal 13 haar juist geluk brengt en gaat Megan Fox nergens heen zonder Britney Spears. ,,Ik weet dat het niet mijn lot is om te sterven wanneer ik naar Britney Spears aan het luisteren ben”, vertelde ze in 2009. “Telkens ik een vliegtuig op stap, zet ik dus een album van Britney op, dan weet ik dat we niet gaan crashen.”

Britney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play