X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner02

RIVM: Toerisme kan langzaam op gang komen

5 June 2020

Toerisme kan voorzichtig weer op gang komen op de eilanden, al moet contact met de lokale bevolking beperkt worden. Dat zegt het RIVM. Volgens de epidemiologen zal het virus zich hoe dan ook manifesteren als de grenzen weer opengaan. Maar met goede maatregelen kan verspreiding wel beperkt blijven. Autoriteiten moeten volgens het RIVM goed kijken naar de coronasituatie in landen van herkomst om het risico te bepalen.

One response to “RIVM: Toerisme kan langzaam op gang komen”

  1. Mike says:

    Ik ben al meerdere keren op het mooie Curaçao geweest maar ik hoop nu van harte dat mijn vakantie niet zal doorgaan in Augustus, ik maak me ernstig zorgen over de situatie op het eiland.
    Ik vindt het heel erg dit te moeten constateren, ik gun de bevolking het allerbeste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play