X

Kies een station:

Luister live

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

banner2021

Sidekick school: Sidekick gezocht!

3 December 2020

BEN JIJ ONZE NIEUWE SIDEKICK?

Ben jij de Bonnie van onze Clyde, ben jij de Adam van Eva, ben jij de Nick van Simon, ben jij de Bassie van onze Adriaan, ben jij de Bert van onze Ernie? Dan zoeken we jou! Wij zijn op zoek naar de beste, de leukste, de grappigste, de vreemdste Sidekick! Heb jij altijd al radio willen maken op het tofste radiostation van de Caribbean? Laat het ons weten en word de nieuwe sidekick in de nummer 1 ochtendshow van Curaçao en Bonaire: D’r uit met Desmond! Stuur een demo naar sidekick@dolfijnmedia.com en laat weten waarom jij de beste sidekick bent en word er uitgepikt voor de exclusieve Dolfijn Sidekick school!

WAT MOET JE KUNNEN?

Heel hard kunnen lachen om de grappen van Desmond, scherpe of rake opmerkingen maken of zelf de gangmaker zijn op elk feestje. Ben jij vaak de gangmaker? De grappenmaker? Diegene die altijd schreeuwt naar de radio omdat je zelf wil meedoen en spreek je Nederlands? Dan zoeken we jou! Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent en hoe oud je bent, als je maar elke ochtend beschikbaar kan zijn tussen 6 en 9 om in de studio van Dolfijn op Curaçao plaats te nemen naast Desmond. Het is dus wel belangrijk dat je al op het eiland woont.

SIDEKICK SCHOOL!

School saai? Niet onze exclusieve Sidekick school. Je leert over radio en veel over wat een goede sidekick maakt! Uiteraard leer je Desmond beter kennen en krijg je een uitgebreide tour achter de schermen van Dolfijn. Je leert alle kneepjes van het vak en we stomen je klaar om uiteindelijk naast Desmond plaats te nemen. Je wordt met een aantal andere kandidaten geselecteerd. In een traject van een paar weken maak je kennis met Dolfijn en wij met jou.

EN DAN?

Heb je onze Sidekick school doorlopen? Je examen vindt on-air plaats! We selecteren een aantal kandidaten die een ochtend radio mogen maken met Desmond. Zo weet jij of je het vroege tijdstip wel aankan en kunnen wij en de luisteraar checken hoe het gaat. Uiteindelijk kiezen een vak-jury en de luisteraars van Dolfijn, 3 kandidaten die elk een week lang in de ochtendshow aanschuiven als Sidekick. Hier komt de kandidaat uit die de plek van Sidekick gaat invullen op Dolfijn.

KAN IK MIJN HUIDIGE BAAN AL OPZEGGEN?

Het gaat om 3 uur radio maken bij Dolfijn elke werkdag tussen 6 en 9. Daar staat natuurlijk een vergoeding tegenover, maar wellicht moet je nog even wachten met je baan opzeggen.

ENTHOUSIAST?

Wij ook! Stuur een demo naar sidekick@dolfijnmedia.com en laat weten waarom jij de beste sidekick bent en word er uitgepikt voor de exclusieve Dolfijn Sidekick school! Een voicenote waarbij je jezelf voorstelt is daarbij al voldoende. Je hoeft geen uitgebreide demo te sturen, als we maar weten hoe je klinkt! We horen je snel op de nummer 1 van Curaçao en Bonaire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play