X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

VACATURE: parttime salesmedewerker Dolfijn Media

4 April 2022

Dolfijn Media is al 19 jaar een begrip op Curacao en Bonaire en heeft zich als grootste Nederlandstalige radiozender ontpopt tot een medium wat bekend staat om z’n hits, evenementen, toffe prijzen en natuurlijk z’n studio: pal op het strand van Mambo Beach.

Naast het radiostation, is Dolfijn ook online veel actief, zowel op het eigen platform (DolfijnGO.com) alsmede de social mediakanalen die dagelijks van relevante content worden voorzien.

Ter ondersteuning van de taken van de Commercial Manager zijn wij op zoek naar een parttime Sales Medewerker bij Dolfijn Media. Dit betreft een functie voor 20 uur per week, verdeeld over vijf werkdagen.

 

Wat houdt de functie in?

–              Je bent het eerste aanspreekpunt naar onze (potentiële) adverteerders, waarbij je ze zowel telefonisch, per e-mail of per fysiek bezoek ondersteunt en adviseert in hun wensen;

–              Het offreren van voorstellen;

–              Koude acquisitie; je zal actieve sales doen om het adverteerdersbestand van Dolfijn Media te vergroten;

–              Het bijhouden van pending offertes en contracten;

–              Het actief meedenken en werken m.b.t. externe campagnes van klanten en adverteerders. Jij weet als Sales Medewerker precies hoe je de klant kan bedienen met de promotiemogelijkheden die Dolfijn Media biedt;

–              Overige sales-gerelateerde werkzaamheden.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

–              Een enthousiaste persoonlijkheid;

–              Een zelfstandige werkhouding. Je pakt dingen snel op, bent leergierig en helpt graag mee waar nodig;

–              Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, Papiaments is een pré;

–              Werkervaring in een salesfunctie is een pré;

–              Je woont op Curacao en kent het eiland goed.

–              Je beschikt over eigen vervoer (benzine -& telefoonvergoeding in overleg bij het bezoeken van bedrijven).

 

Wat hebben we jou te bieden?

Werken voor Dolfijn Media betekent dat je in een dynamisch en jong team komt te zitten. Een paar van onze kernwaarden zijn ‘positief’, ‘fun’ en ‘beach’. Met ons kleine team schudden we veel campagnes uit de mouw, zorgen we voor spraakmakende content en zorgen we ervoor dat we een groot publiek op een zo leuk mogelijke manier bereiken.

We bieden je een werkplek waar je veel kunt leren, waarbij we je een marktconform salaris bieden met de mogelijkheid tot een bonusstructuur en waar je jezelf kunt ontplooien als je goed bent. Je mag af en toe naar Bonaire om daar het klantenbestand uit te breiden en bent betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature en 20 uur per week beschikbaar? Mail vóór 13 april 2022 je Curriculum Vitae en motivatiebrief naar britt@dolfijnmedia.com en wellicht nodigen we je uit voor een gesprek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play