X

Kies een station:

Online Radio

9730

4610973

+5999 4610973

studio@dolfijnfm.com

Wekelijkse show Martin Garrix op Dolfijn

2 February 2021

Hij is drie keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld, heeft miljoenen streams op zijn naam staan en tientallen grote hits gescoord: Martin Garrix. Zijn wekelijkse ‘Martin Garrix Radio Show’ check je nu elke zaterdag van 23.00 tot 0.00 uur op Dolfijn FM! Daarmee is Martin Garrix de vervanger voor vriend van het station DJ Hardwell. Hij stopte na 500 mixshows te hebben gemaakt met zijn wekelijkse ‘Hardwell On Air’.

Martijn Garritsen, zoals Martin eigenlijk heet, brak in 2013 wereldwijd door met zijn single Animals. Er is ondertussen geen groot festival te bedenken waar hij niet heeft gedraaid. Van Coachella tot aan Tomorrowland, hij stond op alle grote podia. Daarnaast is de stroom hits in de Bright Top 40 oneindig en werkte hij samen met artietsen als Avicii, David Guetta, Bebe Rexha en Dua Lipa.

De Martin Garrix Radio Show is niet helemaal nieuw, al vanaf 2014 maakt Martijn wekelijks een radioshow die met zijn eigen groter wordende bekendheid ook steeds meer bekendheid kreeg. De show wordt wereldwijd uitgezonden op alleen de grootste radiostations. Dolfijn FM mag zich nu bij dat rijtje voegen.

Elke week draait Garrix een nieuwe mix van zijn favoriete tracks in een veelvoud aan genres. ,,Nergens anders krijg je zo’n directe verbinding met de persoonlijke smaak en muzikale neigingen van deze top-producer”, aldus zijn label over het radioprogramma. Nieuwsgierig? Je hoort Martin Garrix elke zaterdagavond tussen 23.00 uur en 0.00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Altijd en overal DolfijnFM? Download dan nu onze app! Download van de Apple Store Download van Google Play